Telefoni
12.09.2011 08:40
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Motorola Wilder: Vzdržljivi mobilnik za “male pare”

Glede na to, da bo potrebno za Motorolo Wilder odšteti slabih 90 evrov, gre za več kot soliden pametni mobilnik.
Glede na to, da bo potrebno za Motorolo Wilder odšteti slabih 90 evrov, gre za več kot soliden pametni mobilnik.

Če želimo danes kupiti uporaben pametni mobilni telefon, moramo zanj odšteti kar zajeten kup denarja. Temu na srečo kmalu ne bo več tako. Podjetje Motorola je namreč predstavilo cenovno izjemno ugodni in oblikovno všečni pametni mobilni telefon, ki je za nameček še odporen na padce, prah in vodo. Tu govorimo o mobilniku Wilder, za katerega bodo evropski trgovci zahtevali zgolj slabih 90 evrov.

Pametni mobilni telefon Wilder ni od muh, saj ga je Motorola opremila z na dotik občutljivim zaslonom z 2,8-palčno oziroma 7,1-centimetrsko diagonalo in ločljivostjo QVGA. Na miniaturnem zaslonu se za nameček prikazujejo še obvestila, prejeta sporočila in informacije o glasbi, ki jo poslušamo. Kot se za vsak soliden pametni mobilnik spodobi, tudi novinec omogoča upravljanje z uporabniškimi računi na družbenih omrežjih Facebook, Twitter in Myspace ter omogoča neposreden dostop do spletnega videoportala YouTube.

Cenovno ugodni mobilnik se lahko pobaha še z vgrajenim radijskim sprejemnikom, spletnim brskalnikom Web Opera Mini, zmogljivim predvajalnikom večpredstavnostnih vsebin in povezavo Bluetooth. Za zajemanje nepozabnih trenutkov je na voljo digitalni fotoaparat ločljivosti dveh milijonov točk. Napolnjena baterija zadošča za slabih 10 dni avtonomije v mirovanju in okoli 10 ur pogovorov. Kaj lahko sploh pričakujemo več od mobilnika, za katerega bo potrebno v prosti prodaji odšteti zgolj slabih 90 evrov?

Vas zanima več iz te teme?
Motorola telefoni

Prijavi napako v članku