Telefoni
15.11.2013 07:58

Deli z drugimi:

Share

Motorola napada z nizkocenovnim mobilnikom Moto G

Mobilnik Motorola Moto G ponuja odlično razmerje med zmogljivostjo in ceno, saj je za vstopno različico v Združenem Kraljestvu potrebno odšteti zgolj preračunanih 160 evrov. Kljub nizki maloprodajni ceni je novost dovolj zmogljiva, da jih vsaj zlahka ne bo zmanjkalo sape.
Pametni mobilni telefon Motorola Moto G je odlična izbira tudi za nekoliko zahtevnejše uporabnike!
Pametni mobilni telefon Motorola Moto G je odlična izbira tudi za nekoliko zahtevnejše uporabnike!

Podjetje Motorola je prijetno presenetilo s pripravo cenovno dostopnega pametnega mobilnega telefona Moto G, saj je za vstopno različico v Združenem Kraljestvu potrebno odšteti zgolj preračunanih 160 evrov. Kljub nizki maloprodajni ceni je novost dovolj zmogljiva, da jih vsaj zlahka ne bo zmanjkalo sape. Poleg tega je na voljo še v štirih barvnih odtenkih, in sicer črni, modri, rumeni in rdeči.

Strojna oprema vstopne različice pametnega mobilnega telefona Motorola Moto G zajema 4-jedrni procesor Snapdragon 400 frekvence 1,2 gigaherca, vgrajeni pomnilnik kapacitete osem gigabajtov, spletno kamero ločljivosti 1,3 milijona točk in digitalni fotoaparat ločljivosti pet milijonov slikovnih točk. Za prikaz slik je zadolžen zaslon s 4,5-palčno (11,4-centimetrsko) diagonalo in ločljivostjo 1.280 x 720 slikovnih točk. Na vgrajenem pomnilniku je prednameščen mobilni operacijski sistem Android 4.3, ki ga bo v bližnji prihodnosti moč nadgraditi na novejši Android 4.4.

Pametni mobilni telefon Motorola Moto G je sicer na voljo tudi z vgrajenim pomnilnikom kapacitete 16 gigabajtov, zanj pa je v Združenem kraljestvu potrebno odšteti okoli preračunanih 190 evrov. Kupci bodo ob nakupu novosti kakopak prejeli še dodatnih 50 gigabajtov oblačnega prostora v okviru oblačne storitve Google Drive. Pri novincu seveda ne gre spregledati podpore za sočasno uporabo dveh telefonskih kartic SIM. Upajmo, da bo cenovno ugodni pametni mobilni telefon Motorola Moto G kmalu naprodaj tudi pri nas.

Vas zanima več iz te teme?
Motorola telefoni

Prijavi napako v članku