Računalništvo, telefonija
25.05.2004 09:20
Posodobljeno 17 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Motorola Bluetooth zvočnik HF800

Prenosni brezvrvični zvočnik Motorola HF800 je praktičen ter čedno in ergonomsko oblikovan dodatek za mobilne telefone, ki podpirajo tehnologijo Bluetooth. Zahvaljujoč prav tej tehnologiji, HF800 premosti razdalje do 10 metrov, deluje pa tako kot samostojni brezvrvični zvočnik kakor tudi kot brezvrvični priključek za slušalke. Ponuja lahko tudi vso razkošje avtomobilskega kompleta za prostoročno mobilno telefoniranje, a brez zapletenih in dragih vgradenj: s priloženo torbico se postavi za senčnik v avtu in dvosmerni (full-duplex) pogovori se lahko že začnejo.

Še več, ker HF800 tehta le okrog 20 gramov in je obenem ravno pravšnje velikosti za v dlan, se v hipu lahko prenese v drugo vozilo ali kamorkoli drugam, kjer bo opravil svoje poslanstvo: nevidne, toda zanesljive mobilne povezave. Odlikuje ga zvočnik, katerega moč je 1 watt, za kakovosten zvok pa skrbi tehnologija za odstranjevanje šumov in odmeva. Vzdržljiv akumulator zagotavlja do 3 ure pogovorov in 100 ur pripravljenosti.

Novinec iz Motoroline ponudbe brezvrvičnih dodatkov za mobilno telefoniranje se lahko poveže z največ osmimi, med katerimi so lahko mobilni telefoni, dlančniki ali računalniki. Vse to pa vendarle ne narekuje visoke cene – Bluetooth zvočnik Motorola HF800 je v Sloveniji na voljo za 28.920 tolarjev, vključno z DDV.


Prijavi napako v članku