Telefoni
04.06.2010 15:53

Deli z drugimi:

Share

Modularni mobilnik Modu T-Phone

Mobilnik Modu T-Phone naj bi ponujal samo tiste funkcije, ki jih pri delu resnično potrebujemo.
Mobilnik Modu T-Phone naj bi ponujal samo tiste funkcije, ki jih pri delu resnično potrebujemo.

Na začetku leta 2008 je podjetje Modu Mobile predstavilo prvi modularni mobilni telefon, ki so ga lahko uporabniki na hiter in enostaven način opremili samo s tistimi napravami, ki so jih resnično potrebovali. Uporabniki so lahko izbirali med kakovostnim digitalnim fotoaparatom, predvajalnikom večpredstavnostnih vsebin, satelitsko navigacijo, avtoradiem, tipkovnico QWERTY in drugimi uporabnimi napravami.

Kot vse kaže bo podjejte Modu Mobile v letošnjem letu le ponudilo v prodajo njegovega dostojnega naslednika. Šlo bo za modularni mobilni telefon T-Phone, ki bo opremljen z na dotik občutljivim zaslonom, hitro povezavo 3G in vgrajenim pomnilnikom kapacitete dveh gigabajtov. Na voljo bo tudi povsem prenovljeni in občutno bolj odzivni grafični vmesnik.

Modularni mobilni telefon Modu T-Phone naj bi na trg prispel še pred koncem letošnjega leta. Če gre verjeti spletnim špekulacijam, potem bo zanj v prosti prodaji potrebno odšteti med 400 in 500 ameriškimi dolarji oziroma 330 in 410 evri. Podrobne specifikacije novinca naj bi podjetje Modu Mobile razkrilo konec poletja.


Prijavi napako v članku