Računalništvo, telefonija
10.11.2015 13:27

Deli z drugimi:

Share

Moderna zaščita za delo na spletu

Moderna zaščita za delo na spletu
Moderna zaščita za delo na spletu

ESET, vodilni proizvajalec proaktivne protivirusne programske opreme, je predstavil novo verzijo programov ESET Smart Security® 9 in ESET NOD32 Antivirus® 9 za Windows. Oba programa imata popolnoma prenovljen uporabniški vmesnik, ki omogoča še lažjo in preglednejšo uporabo programa. ESET Smart Security pa prihaja s popolnoma novim orodjem Zaščita za e-bančništvo, ki bo dodal še dodatno raven zaščite za vse bančne transakcije in spletne nakupe.

Majhna poraba sistemskih sredstev je še vedno prioriteta vseh produktov ESET in s to mislijo je ESET na novo zasnoval zadnjo verzijo domačih produktov in sicer tako, da je izboljšal uporabnost in zmogljivost programom, ter hkrati predstavil popolnoma novo grafično preobleko. Oba programa sta polno kompatibilna z novim operacijskim sistemom Windows 10. ESET Smart Security 9 je paket varnostnih rešitev, zgrajen na osnovi programa ESET NOD32 Antivirus in njegove preizkušene tehnologije za zaznavo groženj.

Na podlagi vseh tehnologij, ki so že vključene v ESET Smart Security, prihaja z verzijo 9 popolnoma nova funkcija Zaščita za e-bančništvo. Ta nova funkcija varuje vse spletne transakcije in tako zagotavlja varno spletno poslovanje za domače uporabnike.

Potreba po takšni funkciji se je pojavila iz vedno večjega števila finančnih spletnih transakcij, ki na ta način postajajo prva tarča spletnih kriminalcev. »ESET-ovi produkti so zasnovani večnivojsko, kar pomeni, da ESET svoje uporabnike ščiti pred različnimi grožnjami na različne načine. Zaznavamo konstanten porast škodljive programske opreme, ki cilja finančne operacije na spletu. In medtem ko smo razvili tehnologije za blokado takšnih groženj, predstavljamo popolnoma novo funkcijo za uporabnike, ki jim bo prinesla povsem novo uporabniško izkušnjo pri plačevanju na spletu«, je povedal Palo Luka, CTO, ESET.

Večnivojska zaščita protivirusnega paketa ESET Smart Security 9 vključuje tudi Botnet Protection, Exploit Blocker in Vulnerability Shield, ter druge preizkušene funkcije, ki skrbijo za varnost uporabnika. Botnet Protection je sloj zaščite, ki uporabnike ščiti pred tem, da njihov računalnik ne postane del mreže okuženih računalnikov (botnet). Zaščita skrbi, da so računalniki varni pred omrežji okuženih računalnikov iz katerih se razpošilja neželena elektronska pošta in so da so varni pred zlorabo za napade na oddaljene strežnike. Exploit Blocker je namenjen predvsem zaščiti pred grožnjami, ki so zasnovane tako, da se izogibajo protivirusni zaznavi. Modul predstavlja dodaten sloj zaščite pred grožnjami, ki izrabljajo varnostne luknje v spletnih brskalnikih, bralnikih dokumentov in e-poštnih odjemalcih, medtem ko Vulnerability Shield deluje na način, da preprečuje napade na računalnik preko ranljivosti v omrežjih.

Tako ESET NOD32 Antivirus 9, kot ESET Smart Security 9 sta na voljo tudi v slovenskem jeziku, od sedaj še preprostejša za uporabo z novim uporabniškim vmesnikom in izboljšana z novimi varnostnimi tehnologijami. Preizkusite nove programe in funkcionalnosti tudi sami. Obiščite www.eset.si in si zagotovite brezplačno preizkusno licenco!


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SI SPLET d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SI SPLET d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SI SPLET d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več

MintPOS, programska oprema, d.o.o.

Pot za Brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 81
Uspešna maloprodajna podjetja dnevno opravijo številne transakcije, včasih tudi na tisoče. Za obvladovanje takšnega obsega se morajo podjetja opremiti z orodji, tako strojnimi ... Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več