Telefoni
19.01.2015 07:45

Deli z drugimi:

Share

Mobilnika Samsung Galaxy A3 in Galaxy A5 že naprodaj v sosednji Italiji!

Mobilnika Samsung Galaxy A3 in A5 za relativno malo denarja ponujata veliko!
Mobilnika Samsung Galaxy A3 in A5 za relativno malo denarja ponujata veliko!

Tokrat imamo dobro novico za vse, ki prisegate na pametne mobilne telefone podjetja Samsung, saj je v sosednji Italiji že mogoče kupiti njegova novejša mobilnika družine Galaxy A. Šibkejši model z oznako Galaxy A3 je naprodaj za okoli 310 evrov, medtem ko je za zmogljivejši Galaxy A5 potrebno odšteti okoli 410 evrov. Maloprodajna cena za nova mobilnika južnokorejskega giganta je relativno ugodna, saj ponujata inovativno obliko in sta izdelana iz kakovostnih materialov.

Mobilnika Galaxy A3 in Galaxy A5 podjetja Samsung sta namreč opremljena z enotnim kovinskim ohišjem, ki v debelino meri zgolj 6,7 milimetrov za model A5 in 6,9 milimetrov za cenejši model A3. Model Galaxy A5 je primeren tudi za nekoliko zahtevnejše uporabnike, saj je opremljen s 5-palčnim (12,7-centimetrskim) zaslonom Super AMOLED ločljivosti 1.280 x 720 slikovnih točk, 4-jedrnim procesorjem Qualcomm Snapdragon družine 400 frekvence 1,2 gigahercev, dvema gigabajtoma sistemskega pomnilnika, digitalnim fotoaparatom ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk in podporo za mobilna omrežja 4G/LTE. Za shranjevanje podatkov je na voljo vgrajeni pomnilnik s 16 gigabajti prostora brez reže za kartice microSD, medtem ko je spletnim konferencam kos digitalna kamera ločljivosti pet milijonov točk. Za dovolj dolgo avtonomijo pa skrbi baterija zmogljivosti 2.300 (mili)amperskih ur.

Nekoliko šibkejši model Galaxy A3 pa je opremljen z manjšim, 4,5-palčnim (11,4-centimetrskim) zaslonom ločljivosti 960 x 540 slikovnih točk. Za preračunavanje podatkov je na voljo 4-jedrni procesor Qualcomm Snapdragon družine 400 frekvence 1,2 gigahercev v navezi z enim gigabajtom sistemskega pomnilnika. Za zajem fotografij je na voljo digitalni fotoaparat ločljivosti osem milijonov točk, za spletne konfrerence pa kamera ločljivosti pet milijonov točk. Piko na i pa daje podpora za mobilna omrežja 4G/LTE. Na vgrajenem pomnilniku je nameščen Android 4.4, nadgradnja na 5.0 Lollipop pa naj bi sledila v kratkem.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku