Računalništvo, telefonija
18.03.2016 07:40
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Mobilni telefon Bluboo Picasso za noro ceno!

Bluboo Picasso ponuja vse, kar potrebujemo za delo in zabavo!
Bluboo Picasso ponuja vse, kar potrebujemo za delo in zabavo!

Na spletni prodajalni everbuying.net smo tokrat za vas zasledili ponudbo, ki je enostavno ne gre spregledati. Spletna prodajalna je namreč ponudila v prodajo pametni mobilni telefon Bluboo Picasso po neverjetno nizki ceni (bit.ly/Bluboo-Picasso-Everbuying). Zanj je namreč v akcijski prodaji potrebno odšteti zgolj preračunanih 44 evrov, pri čemer je število mobilnih telefonov po tej ceni omejeno na 15 kosov na dan. Akcijska prodaja je na voljo le do konca meseca marca, zato z nakupom nikakor ne gre odlašati.

Čeprav je za pametni mobilni telefon Bluboo Picasso v akcijski prodaji potrebno odšteti zgolj 44 evrov, nas ta vsaj zlahka ne bo pustil na cedilu. Ta je namreč opremljen s 4-jedrnim procesorjem MediaTek MTK6580 frekvence 1.3 gigahercev, dvema gigabajtoma sistemskega pomnilnika, vgrajeno grafično kartico Mali-400MP in baterijo kapacitete 2.500 miliamperskih ur. Tu so na voljo še 5-palčni (12,7-centimetrski) zaslon ločljivosti 1.280 x 720 slikovnih točk ter digitalni fotoaparat in spletna kamera ločljivosti osem milijonov točk.

Za shranjevanje podatkov pametni mobilni telefon Bluboo Picasso ponuja vgrajen pomnilnik kapacitete 16 gigabajtov. Na vgrajenem pomnilniku pa je prednameščen mobilni operacijski sistem Android 5.1 Lollipop z nekoliko prirejenim grafičnim vmesnikom.


Prijavi napako v članku