Triki in nasveti
15.01.2016 09:11

Deli z drugimi:

Share

Mobilni Skype z možnostjo brezplačnih skupinskih pogovorov!

Mobilni Skype bo kmalu pridobil možnost brezplačnih skupinskih pogovorov!
Mobilni Skype bo kmalu pridobil možnost brezplačnih skupinskih pogovorov!

Razvojna skupina podjetja Skype je nedavno presenetila z novico, ki bo razveselila predvsem uporabnike pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov. Ti bodo za naprave z mobilnimi operacijskimi sistemi Android, iOS in Windows 10 pripravili novo različico programske opreme Skype, ki bo navduševala v vseh pogledih. Med vsemi pa bo zdaleč najbolj izstopala možnost opravljanja brezplačnih skupinskih pogovorov s prijatelji in znanci.

Če ste tudi vi neučakani nad novo možnostjo mobilne programske opreme Skype, se za brezplačne video pogovore registrirate na spletnem naslovu bit.ly/Skype-Video-Group. S tem boste dejansko med prvimi pridobili možnost preizkusa skupinskega pogovora na mobilnih napravah Android, iOS in Windows 10. Možnost preizkušanja novosti boste pridobili takoj, ko bo ta na voljo, pri čemer vas bo Skype o tem obvestil kar preko elektronske pošte.

Uvedba skupinskih video pogovorov na pametnih mobilnih telefonih in tabličnih računalnikih bo za podjetje Skype nedvomno velik zalogaj, saj naj bi mobilni Skype danes uporabljalo že več kot 750 milijonov uporabnikov. Poleg tega so uporabniki preko programa Skype doslej opravili že za okoli dve milijardi minut pogovorov, kar je nedvomno pohvale vreden dosežek.


Prijavi napako v članku