Aplikacije in dodatni programi
03.03.2013 11:18

Deli z drugimi:

Share

Mobilni brskalnik Chrome 25 za Android

Google je za pametne mobilne telefone in tablične računalnike Android pripravil že 25. mobilno različico brskalnika Chrome. Ta polega izboljšane varnostni, stabilnosti delovanja in hitrosti pričakovano prinaša še bogato paleto novih funkcij.
Mobilni spletni brskalnik Google Chrome 25 je še posebno pisan na kožo ljubiteljem glasbe na portalu YouTube.
Mobilni spletni brskalnik Google Chrome 25 je še posebno pisan na kožo ljubiteljem glasbe na portalu YouTube.

Programerji podjetja Google so nas konec februarja prijetno presenetili z izdajo že 25. različice svojega priljubljenega spletnega brskalnika Chrome. Sedaj pa so na svoj račun prišli še uporabniki mobilnih naprav Android, saj je računalniški gigant zanje pripravil mobilno različico brskalnika Chrome 25. Novost se vsekakor splača namestiti, saj ta polega izboljšane varnostni, stabilnosti delovanja in hitrosti pričakovano prinaša še bogato paleto novih funkcij.

Mobilni spletni brskalnik Google Chrome 25 za mobilne naprave Android se lahko pobaha s povsem novima funkcijama za drsenje po spletnih straneh in enostavnega povečevanja vsebine, medtem ko hitrejše nalaganje spletne vsebine JavaScript zagotavlja prenovljeni pogon V8. Glasbo v novem Googlovem brskalniku lahko poganjamo tudi, ko te »teče« v ozadju, kar bodo seveda najbolj znali ceniti tisti, ki glasbo predvajajo preko portala YouTube. V primeru prejetja telefonskega klica, pa se bo predvajanje samodejno prekinilo.

Mobilni spletni brskalnik Google 25 za pametne mobilne telefone in tablične računalnike je že na voljo za prenos na spletnem portalu Google Play, in sicer tako preko naslova http://goo.gl/cq4CV kot QR kode.

Vas zanima več iz te teme?
aplikacije za telefone Android aplikacije

Prijavi napako v članku