Računalništvo, telefonija
10.08.2017 10:00

Deli z drugimi:

Share

Mobilna telefonija ALSTAR

Mobilna telefonija ALSTAR
Mobilna telefonija ALSTAR

V dananšnjem času, ko smo obdani z vso mogočo tehnologijo, si nikakor ne predstavljamo dneva brez telefona. Za mobilne telefone se pričakuje, da bodo v prihodnosti v naše življenje vključeni še bolj kot kdajkoli prej.

Vendar nikakor ne smemo pozabiti na svoje najmlajše, ki prav tako iz dneva v dan predstavljajo večje število uporabnikov. Statistika namreč kaže kar trikratno porast uporabe mobilnih telefonov pri otrocih in da je kar 38 odstotkov otrok že imelo stik z mobilnimi napravami do svojega 2. rojstnega dne. Poleg vsega sevanja in drugih škodljivih faktorjev moramo zato biti pripravljeni svoje otroke pripraviti tudi na virtualni svet, ki nas obdaja, in za katerega dobro vemo, da je lahko zelo neproduktiven, neprimeren in celo nevaren. Navsezadnje se moramo vsi zavedati, da kljub vsem “varnostnim” aplikacijam in organizacijam otrokom ne moremo popolnoma onemogočiti dostopa do neprimernih vsebin.

Seveda pa internet ni zgolj nahajališče vsega slabega, kot ga želijo včasih prikazati določene organizacije, temveč tudi ogromna zakladnica znanja, prav tako pa se mobilne aplikacije pogosto izkažejo kot odličen učni pripomoček.

Nekateri futurologi in strokovnjaki napovedujejo, da bodo v prihodnjih letih mobilni telefon daljinsko upravljali naše celotno življenje, drugi pa napovedujejo, da bodo dobesedno vodili naša življenja.

Ene stvari se je dobro zavedati: tehnologija, ki je vključena v naše mobilne telefone in v mobilna omrežja, se je v zadnjih nekaj letih razvila tako hitro, da nas čaka še kako zanimiva vožnja v prihodnost.

IP-telefonija ALSTAR

IP-telefonija omogoča telefonske storitve povsod, kjer je na voljo dostop do interneta: v službi, na potovanju, doma …

VoIP (Voice over IP) lahko uporabljate z računalnikom, z naprednim stacionarnim telefonom, s tablico ali s pametnim mobilnim telefonom. Stroški so bistveno nižji kot preko analogne ali ISDN-linije. Z VoIP tehnologijo je mogoče urediti telefonijo na poslovnih enotah podjetja ali oddaljenih lokacijah brez stroškov vzpostavitve ali drugih investicij.

ALSTAR vam omogoča do 50-odstotno znižanje stroškov telefonije, klici znotraj enotnega omrežja so brezplačni, tudi če imate dislocirane enote v različnih državah. Stroški klicanja v tujino so lahko tudi do 70 odstotkov nižji v primerjavi z obstoječim telefonskim ponudnikom.

ALSTAR je ob tej priložnosti pripravil ugodno ponudbo paketov, ki si jo boste lahko ogledali na prenovljeni strani www.alstar.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem STELKOM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri STELKOM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

stelkom logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem STELKOM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več
Zlati partner

Endava

, ,
Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več