STELKOM d.o.o.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Špruha 19, 1236 Trzin
  • 01 620 22 00
  • info@stelkom.si
  • www.stelkom.si
Davčna št.:
SI 46536337
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
1807099

Si sploh še lahko zamislite poslovanje brez telekomunikacijskih povezav? Mi si ga ne. Poznamo pa številna podjetja, ki imajo težave z njimi. V večini primerov so prepočasne, nestabilne, predrage, s pogostimi izpadi, zamudami v prenosu podatkov …

Poznamo tudi IT-menedžerje v takšnih podjetjih. Ponavadi niso prav dobre volje.  A njihovo slabo razpoloženje ni največja tragedija, ki se lahko zgodi podjetju. Najhuje, kar vas lahko doleti, če pravočasno ne ukrepate, je to, da zamujate poslovne priložnosti in izgubljate denar.

Stelkom je ponudnik telekomunikacijskih storitev z že 10-letno tradicijo. Temeljno poslanstvo podjetja je zagotoviti vrhunsko storitev na tehnično najkakovostnejšem dostopovnem omrežju, in sicer kot edino dolgoročno rešitev za uporabnike v Sloveniji ter širše v regiji.

Svojo storitev fokusirajo izključno na poslovni segment odjemalcev. Kreirajo rešitve po meri naročnikov. So fleksibilni in profesionalni. Naročnikom pa pogodbeno zagotavljajo najvišji kakovosten nivo delovanja storitve.


Deli z drugimi: