Računalništvo, telefonija
15.09.2010 14:23

Deli z drugimi:

Share

Miška, ki zmore vse in povsod

Logitech Trackball M570
Logitech Trackball M570

Logitech je predstavil brezžično sledilno kroglico Trackball M570, ki omogoča novo raven udobja in nadzora ter predstavlja kombinacijo med drsno ploščico in običajno računalniško miško. Prednost sledilne kroglice je, da se ne premika – ni vam treba premikati roke, da bi premaknili drsnik. Na ta način lahko prihranite veliko prostora, če imate majhno ali razmetano mizo, saj je za razliko od tradicionalne miške, je tu vaša roka popolnoma pri miru. Poleg tega pa posebna oblika lahko nežno podpira vašo roko skozi ves dan.

Logitech brezžična sledilna kroglica Trackball M570 omogoča tudi natančno premikanje drsnika, kadarkoli hočete, zato trde mize, udobni kavči ali razmetane postelje ne bodo več predstavljale težav, saj se laserski sledilni senzor premika s pomočjo kroglice in ne podlage.

Za večjo priročnost brezžična sledilna kroglica Trackball M570 uporablja tudi Logitech enotni brezžični sprejemnik. Ta ostane v vašem prenosniku, zato ga ni treba izklapljati, če se premaknete drugam, napredno 3,4 GHz brezžično omrežje pa omogoča močno povezavo brez prekinitev do devet metrov daleč. Poleg tega lahko z lahkoto dodate tudi ustrezno tipkovnico, numerično tipkovnico ali dodatno miško, da ne zapolnite vseh vhodov za USB priključke.

Brezžična sledilna kroglica Trackball M570 bo v ZDA in v Evropi verjetno na voljo v mesecu oktobru, in sicer po maloprodajni ceni 69,99 EUR.


Prijavi napako v članku