Tipkovnice in miške
09.07.2011 14:14

Deli z drugimi:

Share

Miška hitra kot Lamborghini

Asusova miška WX-Lamborghini bo na voljo v kombinaciji črne in bele barve in dizajnom, ki se prav gotovo zgleduje po Lamborhinijevem modelu avtomobila z oznako S.
Asusova miška WX-Lamborghini bo na voljo v kombinaciji črne in bele barve in dizajnom, ki se prav gotovo zgleduje po Lamborhinijevem modelu avtomobila z oznako S.

Prve informacije o brezžični miški Asus WX-Lamborghini , so se prvič pojavile nekje v septembru 2010. No, napočil je čas ko je podjetje ASUS tudi uradno predstavilo podrobne informacije in fotografije nove dirkaške miške, ter jo poslalo na prodajne police, kjer bo za njo potrebno odšteti ne preveč Lamborghinijevih 38 evrov. Asusova miška WX-Lamborghini bo na voljo v kombinaciji črne in bele barve in dizajnom, ki se prav gotovo zgleduje po Lamborhinijevem modelu avtomobila z oznako S.

Miška bo prav tako v omejeni seriji na voljo v rumeni barvi, katera je prav gotovo največji prepoznavni znak tega italijanskega proizvajalca športnih avtomobilov, katerih pa se najverjetneje nebi branili niti v kakšni pink različici. V smislu oblikovanja, je miška ostala zvesta Lamborghinijevim drznim in ostrim linijam, na njej pa bomo našli tudi logotip podjetja Lamborghini, ki se nahaja na skrajnem zaobljenem vrhu miške, kjer po navadi počiva naša dlan.


Miška WX-Lamborghini premore optično ločljivost senzorja od 800dpi do 2500 dpi. Na njej je razporejenih 7 funkcionalnih gumbov ter scroll kolešček, kateri daje vizualni vtis pravega kolesa legendarnega modela Lamborghini Diablo. Miška uporablja brezžično povezavo, ki delujejo na frekvenčnem območju 2,4 GHz in razponu 10 metrov. Mere Asusovega Lamborghinija so nekoliko manjše od originala in znašajo 106.5mm x 68mm x 36 mm.

Vas zanima več iz te teme?
miške za računalnik

Prijavi napako v članku