Avtomobilizem
07.03.2010 15:27

Deli z drugimi:

Share

Mio najavlja lansiranje izdelka Moov V780, dobitnika nagrade iF Design Award 2010

"Mio je počaščen, da je za svoj Moov V780 dobil priznanje IF Design Award 2010."
"Mio je počaščen, da je za svoj Moov V780 dobil priznanje IF Design Award 2010."

Mio

, eden izmed vodilnih proizvajalcev GPS naprav, je danes najavil svoj Moov V780. Oblikovan tako da ponudi najboljšo navigacijo, zabavo in spletne izkušnje, Moov V780 odlikujejo 7” raven široki zaslon, nagrajena Mio Spirit navigacijska programska oprema, HD multimedialne možnosti in digitalni TV sprejemnik. Ta mogočna kombinacija se lepo ujema z današnjim načinom življenja v gibanju. Obiščite Mio na CeBIT-u, v hali 17, na stojnici B11 (Poslovni center), Sejna soba 8, ali pa si oglejte Miovo virtualno razstavo na CeBIT-u (http://www.mio.com/miocebit2010), da bi izvedeli več.

„Mio je počaščen, da je za svoj Moov V780 dobil priznanje IF Design Award 2010. Osnovni namen blagovne znamke Mio je, da ljudem pomaga izkusiti in raziskovati svet na lažji in svobodnejši način, Moov V780 pa to našo vizijo uresničuje,” je dejal Billy Ho, predsednik podjetja Mio Technology. Moov V780 združuje avtomobilski navigator, 7” širokozaslonski visokoločljivi multimedijski predvajalnik in mobilno internetno napravo v eno samo napravo z brezkompromisnim dizajnom, del tega edinstvenega dizajna pa je tudi prenosni kovček z vgrajeno tipkovnico in optično sledilno napravo, ki pa je obenem tudi stojalo za izdelek. To pomeni, da uporabniki lahko tipkajo na ravni površini, medtem ko je zaslon za boljše gledanje ustrezno ukrivljen.

Ravno ta način lateralnega mišljenja je nagnal Ralpha Wiegmanna, izvršnega direktorja iF International Forum Design GmbH, da je pripomnil: „Izvajanje zavojev predstavlja temelj in bistvo delovanja katerekoli navigacijske naprave. Mio Moov V780 pa ravno to bisteno značilnost brezhibno prevaja v identiteto izdelka. Z vključevanjem slike ‘zavoja’ v sam dizajn izdelka, navigacija postaja ne samo temeljna funkcija, temveč tudi izraz življenjskega stila.”

V današnjem svetu, kjer se veliko potuje, je zelo pomembno ohraniti stik s pisarno, prijatelji in družino, kar Moov V780 omogoča svojim uporabnikom, ne glede na to kje se nahajajo. Z zagotavljanjem pristopa spletnim stranem in e-poštnim strežnikom prek brezžične povezave 3G ali WiMax, Moov V780 ponuja uporabnikom svobodo pri komuniciranju.

Ne glede na to ali ste na poti v službo ali na počitnicah, Moov V780 je oblikovan tako da svojim uporabnikom ponudi najboljše možne multimedialne izkušnje. Okrepljeno s prvo generacijo mobilnih procesorji NVIDIA Tegra, Moov V780 zagotavlja močno HD multimedijskih zmogljivosti z dolgo življenjsko dobo baterije. Vgrajeni digitalni TV sprejemnik omogoča gledanje free-to-air digitalnih televizijskih programov, medtem ko visoko kakovosten displej in zvočniki nudijo popoln užitek pri gledanju fotografij, video posnetkov in poslušanju glazbe. Povežite V780 na primeren televizijski sprejemnik in lahko si boste ogledali visokoločljive filme in video posnetke celo na večjem zaslonu.”Z NVIDIA Tegra in Moov V780, lahko prinesete vaš najljubši HD vsebine z vami. Uživajte vrhunsko vizualno doživetje z ur med baterije, “je dejal Bill Henry, direktor Tegra Product Management v Nvidia.

Uporabnikom ne bo treba nalagati ali se povezvati na splet, da bi pogledali zemljevide ali zanimive točke in vedeli kam je treba iti; Moov V 780 je opremljen z zelo cenjeno Mio spirit navigacijsko programsko opremo. Zaradi svojega intuitivnega uporabniškega vmesnika in funkcije pametnega iskanja zanimivih točk, je Spirit vse, kar uporabniki potrebujejo, da bi prispeli na svojo destinacijo.

Vas zanima več iz te teme?
GPS navigacija za avto

Prijavi napako v članku