Projektorji
31.03.2010 09:08
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Miniaturni projektor Microvision SHOW WX za prenosne naprave

Večpredstavnost na dosegu roke!
Večpredstavnost na dosegu roke!

Podjetje Microvision je izpolnilo pred kratkim zadano obljubo in pripravilo prvi žepni projektor, ki temelji na osnovi tehnologije laserskega žarka (PicoP Laser Display Engine). Novinec je pisan na kožo prenosnim večpredstavnostnim napravam, saj odpravlja težavo miniaturnih zaslonov z nizkimi ločljivostmi. Kompaktni projektor Microvision SHOW WX lahko namreč na platno oziroma steno projicira slike ločljivosti WVGA (848 x 480 točk) z diagonalo do kar 254 centimetrov.

Kakovostni žepni projektor je primeren tudi za nekoliko svetlejše prostore, saj nudi kontrastno razmerje 5000 : 1. Novinec je tudi izredno varčen z električno energijo, saj eno polnjenje vgrajene baterije zadošča za dvourno avtonomijo delovanja. Napravo lahko povežemo z bogato paleto zunanjih video naprav, kot so mobilni telefoni, prenosne večpredstavnostne naprave, računalniški sistemi, televizorji in podobno.

Laserski žepni projektor Microvision SHOW WX je zaenkrat na voljo le za ameriške kupce. Na Staro celino naj bi prispel najkasneje do jeseni.


Prijavi napako v članku