Računalništvo, telefonija
06.12.2011 18:17

Deli z drugimi:

Share

MicroStrategy predstavil Usher, najboljšo aplikacijo za upravljanje dogodkov na Facebooku

Uporabniku prijazna aplikacija omogoča načrtovanje in upravljanje dogodkov s pomočjo pametnega telefona.
Upravljanje dogodkov na Facebooku
Upravljanje dogodkov na Facebooku

Podjetje MicroStrategy (MSTR) je nedavno na trg postavilo novo brezplačno aplikacijo Usher, ki omogoča uporabnikom iPhona upravljanje Facebookovih dogodkov na enostaven in uporabnikom prijazen način. Usher vam omogoča preprosto pripravo in upravljanje dogodka od začetka do konca. Usher je brezhibno integriran s Facebookivimi dogodki. Aplikacijo lahko prenesete iz spletne strani www.usher.com

Aplikacija za upravljanje dogodkov kombinira elektronska vabila in vstopnice

Boljši način upravljanja dogodkov na Facebooku: Usher vam omogoča pripravo personaliziranih vabil za vaš dogodek, pa naj bo to velika zabava, družinsko srečanje ali dobrodelni dogodek. Z Usherjem lahko s pomočjo iPhona ustvarite dogodek in pri izboru gostov uporabite filtre ter se tako izognete dolgotrajnemu ročnemu izbiranju povabljencev.

Od načrtovanja do zabave – vse na vašem pametnem telefonu: RSVP- je lahko pregledate v realnem času, upravljate VIP liste in pošiljate povabila v zadnjem trenutku. Z uporabo Usherja na vašem iPhonu lahko upravljate vse vidike vašega dogodka z elektronskimi listami povabljenih. Če imate raje tiskane verzije list povabljenih, jih prav tako lahko pripravite z Usherjem.

Mobilne vstopnice – tako super kot vaš dogodek: Usher zagotavlja unikatne elektronske vstopnice, ki jih vaši gosti dobijo neposredno na svoje pametne telefone. Tako jim ni treba skrbeti za tiskana vabila, ki se rada izgubijo. Če gostje nimajo iPhona, lahko do vstopnic dostopajo preko brskalnika.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CRMT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri CRMT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Tagetik je na letni konferenci lansiral novo verzijo rešitev za celovito upravljanje poslovanja

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CRMT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku