Računalništvo, telefonija
26.02.2014 12:05
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Microsoftova NT konferenca: ugodne cene kotizacij do torka, 11. marca

Microsoftova NT konferenca: ugodne cene kotizacij do torka, 11. marca
Microsoftova NT konferenca: ugodne cene kotizacij do torka, 11. marca

Ste pripravljeni na tretji val novosti 19. Microsoftove NT konference? 9. in 10. aprila vas bodo na Bledu pričakali številni domači in tuji strokovnjaki, udeležbo pa si do 11. marca lahko zagotovite po ugodni ceni 450€. Vabimo vas, da si svoje mesto na dogodku zagotovite s preprosto prijavo na spletnem mestu konference in prisluhnite uveljavljenim domačim in tujim strokovnjakom.

O čem bo tekla beseda na Bledu?

Tik pred aprilskim dogodkom Microsoftove NT konference se bo v San Franciscu zaključila Microsoftova Build konferenca. Kljub temu, da je njena vsebina še vedno trdno varovana skrivnost, je bila konferenca razprodana v 24-ih urah. Da bomo skupaj korak pred vsemi, bodo predavatelji na Microsoftovi NT konferenci sveže novosti in informacije, ki jih bo prinesel Build, predali udeležencem aprilskega dogodka na Bledu.

V sklopu dvodnevnega dogajanja bodo uveljavljeni strokovnjaki v svojih predavanjih poleg novosti iz San Francisca izpostavili različne tematike. Med drugim bo na aprilski Microsoftovi NT konferenci govora o naslednjih vsebinah:


Za IT strokovnjake:

– Office, Exchange, SharePoint in Lync (na lastni lokaciji in v oblaku)

– Varnost, identitete in dostop

– Odjemalci Windows; infrastruktura, varnost in upravljanje

– Strežniška infrastruktura in infrastruktura v oblaku


Za razvijalce:

– Aplikacijski strežnik in arhitektura

– Razvojna orodja, pristopi in prakse

– Spletne tehnologije in platforme

– Razvoj za Windows in Windows Phone

Za IT strokovnjake in razvijalce:

– Podatkovna platforma in Poslovno obveščanje

– Platforma Windows Azure

Tudi letos se nam bodo na Microsoftovi NT konferenci pridružili uveljavljeni strokovnjaki. Na Bledu bodo med drugim predavali:

– Paula Januszkiewicz (CQURE-iDesign)
IT Security Auditor, Penetration Tester, Enterprise Security MVP

– Mark Minasi (MR&D)

Directory Services MVP

– Rhonda Layfield (Deployment Done Right)

Setup and Deployment MVP

– Scott Schnoll (Microsoft)

Senior Content Developer

Ugodna hotelska ponudba za udeležence NT konference

Če ste svojo prijavo na 19. Microsoftovo NT konferenco že opravili, je čas, da si zagotovite namestitev v času konferenčnega dogajanja. Tiste, ki se boste 9. in 10. aprila odločili za bivanje v samem centru dogajanja čakajo posebne cene hotelskih namestitev v Sava hotelih Bled, kapacitete pa se že polnijo. Izbirate lahko med različno ponudbo, rezervacijo pa opravite na našem spletnem mestu, pod posameznim hotelom.

Želite izvedeti še več o vsebini in dogajanju?

Programski vodja Martin Pregl skupaj s predavatelji pripravlja pester urnik aprilskega dogajanja, ki vam ga bomo razkrivali v prihajajočih e-novicah. Nanje se lahko prijavite na spletni strani dogodka, kjer boste našli tudi ostale uporabne informacije.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več
Bronasti partner

3BM d.o.o.

Cesta železarjev 7a, 4270 Jesenice, Tel: 04 583 64 44
Kaj počnejo? servisirajo in prodajajo računalniško opremo, svetujejo pri nakupu in uporabi računalniške opreme, popravljajo industrijsko in laboratorijsko opremo, procesne računalnike. Kdaj ... Več
Srebrni partner

Secop d.o.o.

Vojkova cesta 77, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 73 80
Z več kot 20 letnimi izkušnjami lahko Secop d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. Ponujamo: Vodilno svetovno blagovno znamko ... Več