Tipkovnice in miške
04.02.2010 15:49
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Microsoftova igričarska tipkovnica SideWinder X4

Ljubitelji računalniških iger jo bodo zagotovo najbolj veseli!
Ljubitelji računalniških iger jo bodo zagotovo najbolj veseli!

Podjetje Microsoft se bo v mesecu marcu zagotovo prikupilo številnim igričarjem, saj bo pričelo s prodajo nove računalniške tipkovnice, ki bo pisana na kožo igranju tudi najzahtevnejših računalniških iger. Glavni adut nove Microsoftove računalniške tipkovnice SideWinder X4 bo zagotovo inovativna tehnologija, ki bo lahko prepoznala do 26 sočasno pritisnjenih tipk. Tu bo pravzaprav šlo za tehnologijo imenovano »anti-ghosting«, ki bo zagotavljala tudi zelo hitro in natančno izvedbo raznovrstnih kombinacij večjega števila tipk.

Ergonomsko oblikovana Microsoftova igričarska tipkovnica SideWinder X4 bo seveda razpolagala tudi s številnimi programabilnimi tipkami, ki bodo opremljene z inovativno funkcijo za simuliranje dolžine pritiska posamezne tipke (podobno kot pri igralnih palicah). Upravljanje s programabilnimi tipkami bo dopolnjevala še možnost shranjevanja profilov.

Microsoftova igričarska tipkovnica SideWinder X4 bo onkraj luže naprodaj v marcu, trgovci pa bodo zanjo zahtevali okoli 60 ameriških dolarjev oziroma 43 evrov. Trenutno žal še ni podatkov o tem, kdaj naj bi novinka prispela na slovenski trg.

Vas zanima več iz te teme?
tipkovnice za računalnik

Prijavi napako v članku