Aplikacije in dodatni programi
31.08.2012 13:23

Deli z drugimi:

Share

Microsoft SkyDrive za Android

Microsoftova oblačna storitev SkyDrive je po dolgem času vendarle na voljo tudi za mobilne naprave Android. Ta ponuja vse, kar potrebujemo za vsakdanje delo.
Aplikacija SkyDrive bolj kot ne omogoča vse, kar se od nje tudi pričakuje.
Aplikacija SkyDrive bolj kot ne omogoča vse, kar se od nje tudi pričakuje.

SkyDrive je Microsoftova oblačna storitev, namenjena shranjevanju datotek. Te so nam zato vedno na voljo kjerkoli in kadarkoli. Spletna storitev SkyDrive je bila doslej na voljo le za uporabnike osebnih računalnikov Windows in Mac OS X ter pametnih mobilnih telefonov Windows Phone in iOS. Odslej je ta končno na voljo tudi za mobilne naprave Android.


Oblačna storitev SkyDrive za mobilne naprave Android ponuja vse, kar potrebujemo za vsakdanje delo. Ta omogoča dostop do vseh vsebin, vključno z datotekami, ki so deljene z nami. Preko nje lahko vidimo dokumente, ki so v uporabi. Tu lahko sočasno izberemo več fotografiji in videoposnetkov, ki jih bomo naložili oziroma prenesli na našo oblačno storitev SkyDrive.


Za dostop do deljenih datotek in fotografij prijateljem pošljemo povezavo bodisi preko elektronskega poštnega prodala bodisi preko drugih aplikacij. Tu lahko za nameček celo delimo datoteke znotraj drugih Android aplikacij. Omogočeno je tudi upravljanje z datotekami, vključno z izdelavo in brisanjem map. Aplikacija SkyDrive je za uporabnike mobilnih naprav Android brezplačno dosegljiva na spletnem portalu Google Play, in sicer na naslovu http://goo.gl/W1YGE. Za prenos uporabne programske opreme lahko uporabite tudi priročno QR kodo.

Vas zanima več iz te teme?
aplikacije za telefone Android aplikacije

Prijavi napako v članku