Programska in razvojna orodja
14.03.2014 08:10

Deli z drugimi:

Share

Microsoft presenetil z osebnim pisarniškim paketom Office 365 Personal

V spletni različici paketa Office, se bodo uporabniki namiznega paketa MS Office počutili kot doma.
V spletni različici paketa Office, se bodo uporabniki namiznega paketa MS Office počutili kot doma.

Microsoft Office 365 je izjemen oblačni pisarniški paket, a je zaradi veliko cenejših konkurenčni rešitev pogosto spregledan. Zaradi tega so se vodilni podjetja iz Redmonda odločili za pripravo nove in cenejše različice oblačnega pisarniškega paketa, ki je uporabnikom na voljo v obliki mesečne ali letne naročnine. Za pisarniški paket Office 365 Personal je v ZDA letno potrebno odšteti le preračunanih 50,5 evrov (v Evropi 70 evrov), mesečno pa preračunanih pet evrov oziroma sedem v Evropi.

Nakup licence za Office 365 Personal omogoča uporabo pisarniškega paketa na enem osebnem računalniku Windows ali Mac in eni tablici. V novem pisarniškem paketu so vključeni programi Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher in Access, za shranjevanje podatkov pa je brezplačno na voljo 20 gigabajtov oblačnega prostora. Uporabniki oblačnega pisarniškega paketa Office 365 Personal brezplačno prejmejo še 60 minut klicev preko Skypa.

Microsoft je ob predstavitvi cenovno nadvse dostopnega pisarniškega paketa Office 365 Personal naznanil, da je dosedanji paket Home Premium preimenoval v Office 365 Home. Ta je evropskim uporabnikom dostopen za slabega stotaka letno oziroma po deset evrov mesečno.

Vas zanima več iz te teme?
Microsoft Office programska oprema

Prijavi napako v članku