Programska in razvojna orodja
28.03.2014 06:18

Deli z drugimi:

Share

Microsoft Office na voljo za iPad!

Mobilna inačica pisarniškega paketa Office se odlično prilega tabličnemu računalniku iPad!
Mobilna inačica pisarniškega paketa Office se odlično prilega tabličnemu računalniku iPad!

Dobra novica za vse, ki obožujete Microsoftov pisarniški paket Office in na poti uporabljate Applov tablični računalnik iPad. Podjetje iz Redmonda je namreč najavilo težko pričakovano mobilno različico njegovega pisarniškega paketa Office za tablico iPad. Uporabnikom je na voljo mobilna različica urejevalnika besedil Word, urejevalnika preglednic Excel in urejelavnika predstavitev PowerPoint.

Uporabniki Applovih tabličnih računalnikov iPad lahko mobilno različico Microsoftovega pisarniškega paketa Office brezplačno uporabljajo za prebiranje dokumentov in preglednic ter za namene predstavitev. Vse preostale možnosti pa so na voljo le naročnikom oblačnega pisarniškega paketa Office 365. Če pa ima uporabnik na domačem računalniku nameščen pisarniški paket Office 2013 lahko dostopa do vse datotek, ki so bile izdelane z uporabo mobilnega pisarniškega paketa Microsoft Office za iOS.

Novost lahko žal namestimo le na tiste Applove tablične računalnike iPad, ki poganjajo mobilni operacijski sistem iOS 7.0 ali novejši. Čerpav je mobilna različica Microsoftovega pisarniškega paketa Office za Applov tablični računalnik iPad na voljo tudi v Sloveniji, ta še ni bila prevedena v slovenščino. Podjetje Microsoft bo vse podrobnosti o mobilnem pisarniškem paketu Office za iPad razkrilo v okviru aprilske razvijalske konference Build 2014.


Kako pa se novost obnese v praksi pa si lahko ogledate na spodnjem videoposnetku oziroma s klikom na spletno povezavo http://bit.ly/office-iPad.

Vas zanima več iz te teme?
Microsoft Office programska oprema

Prijavi napako v članku