Računalništvo, telefonija
11.10.2018 08:30

Deli z drugimi:

Share

Microsoft odpravil težavo s posodobitvijo za Windows 10, ki je uporabnikom brisala podatke!

Microsoft naj bi povsem odpravil težave s posodobitvijo October 2018 Update za Windows 10.
Microsoft naj bi povsem odpravil težave s posodobitvijo October 2018 Update za Windows 10.

Pri podjetju Microsoft so nedavno ponudili v prenos posodobitev October 2018 Update, ki naj bi uporabnikom operacijskega sistema Windows 10 prinesla številne nove možnosti in izboljšave. Med njimi naj bi našli sistem umetne inteligence, ki naj bi »pametneje« izbral čas za ponastavitev sistema. Poleg tega naj bi programerji podjetja Microsoft izboljšali način povezovanja s pametnimi mobilnimi telefoni, način upravljanja z aplikacijami, Beležnica naj bi bila po več letih prvič deležna večjih posodobitev ter zajemanje zaslonskih posnetkov naj bi postalo hitrejše, enostavnejše in predvsem bolj pregledno. To v praksi pomeni, da naj bi Windows 10 postal še boljši, kot je danes.

Žal pa so se podjetju Microsoft pri tem ušteli, saj je njihova posodobitev številne uporabnike spravila »ob pamet«. Zaradi napake v programski kodi so mnogi uporabniki namreč ostali brez njihovih dragocenih podatkov. To je bil tudi razlog, zakaj so se pri podjetju Microsoft odločili, da novo posodobitev za operacijski sistem Windows 10 preprosto umaknejo iz spleta.

Na srečo pa so programerji podjetja Microsoft pošteno zavihali rokave in odpravili omenjeno težavo. To dejansko pomeni, da bo posodobitev October 2018 Update za operacijski sistem Windows 10 kmalu ponovno na voljo za prenos. O njeni razpoložljivosti pa nas bo, tako kot vedno, samodejno obvestil operacijski sistem Windows 10 v obliki obvestila o razpoložljivosti popravkov.


Prijavi napako v članku