Računalništvo, telefonija
02.02.2005 09:18
Posodobljeno 16 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Microsoft Government Leaders Forum

Microsoft je v Pragi skupaj s češkim predsednikom vlade, Stanislavom Grossom, odprl drugo evropsko konferenco Microsoft Government Leaders Forum (GLF). Dvodnevni dogodek združuje vodilne predstavnike vlad in zasebnega sektorja iz regije, osnovni namen pa je vzpodbujanje sodelovanja med zasebnim sektorjem ter lokalnimi in osrednjimi vladnimi ustanovami pri razvoju e-vladnih rešitev.

Konferenca GLF bo usmerjena predvsem na strateške cilje Lizbonske strategije in k vzpostavitvi platforme, ki bo zasebnemu ter javnemu sektorju omogočala vzpostavitev partnerstev, potrebnih za doseganje ciljev evropske politike in vzpodbujanje gospodarske rasti.

Dogodek v Pragi je odprl Jean-Philippe Courtois, višji podpredsednik in izvršni direktor v Microsoftu EMEA. Z uvodnimi nagovori bosta sodelovala tudi Bill Gates, Microsoftov predsednik in glavni programski arhitekt, ter Gerri Elliot, Microsoftov podpredsednik za javni sektor. Predstavila bosta Microsoftovo predanost sodelovanju z javnim sektorjem in razvoju rešitev, ki predstavljajo odgovor na specifične potrebe javne uprave. Microsoft bo predstavil tudi svoje načrte za nadaljnje širjenje inovativnih vladnih programov, ki spodbujajo gospodarske priložnosti.


Prijavi napako v članku