Računalništvo, telefonija
15.03.2011 14:11
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Meje med marketingom, odnosi z javnostjo in novinarstvom se brišejo

Meje med marketingom, odnosi z javnostjo in novinarstvom se brišejo
Meje med marketingom, odnosi z javnostjo in novinarstvom se brišejo

V Klubu Cankarjevega doma v Ljubljani se bodo na že drugem POMP FORUMU 17. marca 2011 zbrali največji strokovnjaki s področja korporativnih medijev z vsega sveta. Trije tuji vrhunski predavatelji, dr. Samir Husni (ZDA), Wayne Holder (VB) in dr. Peter Kerkhof (Nizozemska) bodo predstavili današnji pomen in delovanje medijev, zlasti korporativnih revij. Izkušnje iz prve roke bo moč izvedeti na dveh delavnicah. Razstavljene bodo najboljše svetovno priznane korporativne revije, med njimi tudi slovenske.

Izdajanje korporativnih revij je učinkovito marketinško-komunikacijsko orodje, ki deluje. Kakovostni korporativni mediji so kredibilni, profesionalni, posredujejo informacije, dosežejo ključne potrošnike in krepijo znamko podjetja, četudi je neposredno ne omenjajo. Meje med področji kot so marketing, odnosi z javnostjo in novinarstvo se vse bolj brišejo in zbližujejo, saj je za uspešno nagovarjanje prejemnikov ključno učinkovito prepletanje vseh treh ved. Vendar pa mora biti odločitev o izdajanju lastnega medija natančno strateško izdelana.

Letošnji POMP FORUM je namenjen prav strategijam content marketinga, katerega učinkovito komunikacijsko orodje so korporativne revije. Na njem bodo sodelovali svetovno priznani predavatelji:

dr. Samir Mr. Magazine™ Husni (ZDA) – največji strokovnjak za poslovne revije, ki ima v svoji verjetno največji domači zbirki revij na svetu tudi slovenske,

Wayne Holder (VB) – eden izmed pionirjev interaktivnih multimedijskih spletnih revij, direktor razvoja oblikovanja digitalnih revij v agenciji Redwood in

Dr. Peter Kerkhof (Nizozemska) – mednarodno priznani profesor in raziskovalec komuniciranja podjetij s potrošniki, predvsem prek interneta, z Univerze v Amsterdamu.

Ob predavanjih bo v dveh delavnicah predstavljeno tudi, kako se lotiti izdajanja svojih lastnih medijev, kako jih zastaviti in jih vključiti v marketinško, prodajno ter poslovno strategijo. Delavnica dopoldan bo namenjena tiskanim medijem, popoldanska pa interaktivnim spletnim medijem.

POMP FORUM bo ponudil tudi ekskluzivno razstavo najboljših nemških, britanskih in slovenskih korporativnih revij.


Prijavi napako v članku