Računalništvo, telefonija
06.12.2019 10:00
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Masažni aparat za manj kot 45 evrov

Tri masažne glave, zanesljivo delovanje, enostavna uporaba in povezljivost z aplikacijo je le nekaj odlik tega cenovno dostopnega masažnega aparata za predel vratu. Odlična naprava je primerna za domačo uporabo pa tudi kot darilo.
Masažni aparat za manj kot 45 EUR
Masažni aparat za manj kot 45 EUR

Aparat je oblikovan v obliki črke L, da se kar najboljše prilega vratu. Ergonomska oblika preprečuje, da bi naprava zdrsnila z mesta masiranja, prav tako pa zagotavlja dober stik s kožo. Omogoča 83 pulzirajočih obratov na minuto, kar ponuja občutek, podoben pravi masaži. Uporabniki so pohvalili napravo in opisali njeno delovanje kot globoko sproščujoče. Navodila za uporabo so enostavna in lahko razumljiva, z napravo učinkovito upravljajo tudi starejše osebe.

Znotraj aparata so tri masažne glave, ki se obračajo v vse smeri in zagotavljajo prijetno masiranje. Na voljo je funkcija spomina najljubšega programa masaže, poleg različnih hitrosti pa ponuja tudi možnost kompresije (stiskanja) s hkratnim dovajanjem toplote in nizkofrekvenčno 360 stopinjsko masažo vratnega predela in hrbtenice.

Za masažni aparat Xiaomi Youpin JEEBACK je na voljo tudi aplikacija Mi Hom APP v več svetovnih jezikih. Uporabniki jo lahko naložijo preko Googlove Trgovine. Aparat ima priložen polnilec, brez prekinitve pa lahko deluje do 240 minut. Polnjenje traja od 3 do 4 ure. V ohišje ima vgrajen senzor za zaznavanje kože. Če masažni aparat ni v stiku z njo, se bo samodejno izklopil po 60 sekundah. V paketu prejmete masažni aparat, polnilec in daljinski upravljalnik.

Podrobnosti masažnega aparata in nakup so mogoči na spletni strani naprave Xiaomi Youpin JEEBACK.


Prijavi napako v članku