Računalništvo, telefonija
29.03.2013 17:42
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

LTE-dnevi v Telekomovih centrih

Z današnjim dnem se pričnejo LTE-dnevi v Telekomovih centrih, ki bodo od 29. marca do 14. maja 2013 izmenično potekali v Telekomovih centrih po vsej Sloveniji. LTE-dnevi uporabnikom prinašajo osebno izkušnjo omrežja in ponudbe Mobitel LTE/4G, tako da se lahko sami prepričajo o prednostih, ki jih prinaša še hitrejši prenos podatkov v mobilnih omrežjih. LTE-dnevi bodo danes in jutri potekali v Telekomovem centru Citypark v Ljubljani, z naslednjim tednom pa se bodo nadaljevali v Telekomovih centrih Ajdovščina in Vilharjeva v središču Ljubljane.
Mobitel LTE/4G omogoča bistveno višje prenosne hitrosti in zmogljivosti
Mobitel LTE/4G omogoča bistveno višje prenosne hitrosti in zmogljivosti

LTE-dnevi v Telekomovih centrih uporabnikom v posebnih LTE-kotičkih nudijo dodatno priložnost, da se seznanijo z različnimi prednostmi, ki jih prinašajo sodobne telekomunikacijske tehnologije in najnovejša ponudba Telekoma Slovenije Mobitel LTE/4G. Le-ta je uporabnikom mobilnih storitev na voljo od 21. marca, in sicer kot dodatna storitev v okviru obstoječega naročniškega razmerja ali podatkovni paket Internet LTE/4G oz. Internet LTE/4G poslovni. Posebnost ponudbe Mobitel LTE/4G je v tem, da z uporabo mobilnega omrežja nove generacije, ki omogoča bistveno višje prenosne hitrosti in zmogljivosti, nadgrajuje uporabniško izkušnjo multimedijskih in interaktivnih storitev, kot so prenos videoposnetkov visoke ločljivosti in 3D-vsebin, ter izjemno zmogljivo mobilno širokopasovno povezljivost, ki je ključna za storitve v oblaku, M2M (»machine-to-machine«), »on-line gaming« in Internet stvari (Internet of Things). Z Mobitel LTE/4G bodo tudi uporabniki, ki se sicer na tehnologije ne spoznajo, opazili bistveno hitrejše delovanje aplikacij ter boljšo odzivnost mobilnih naprav, ki v ničemer ne zaostaja za uporabniško izkušnjo pri uporabi telekomunikacijskih storitev prek kabelske povezave na osebnem računalniku.

Obiskovalci Telekomovih centrov v Ljubljani lahko LTE-kotiček obiščejo 29. in 30. marca v Telekomovem centru Citypark, 2. in 4. aprila v Telekomovem centru Ajdovščina v središču mesta ter 4. in 5. aprila v Telekomovem centru Vilharjeva v neposredni bližini železniške postaje. Nato bodo LTE-dnevi potekali še v drugih slovenskih krajih, povsod, kjer ima Telekom Slovenije svoje prodajne centre. Napoved LTE-dni v Telekomovih centrih po posameznih krajih lahko uporabniki spremljajo tudi prek objav na spletnem mestu družbe www.telekom.si.

Več informacij o ponudbi Mobitel LTE/4G Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.si in www.mobitel.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telekom Slovenije tudi v najnovejši kampanji za poslovne uporabnike nadaljuje uspešno sodelovanje s slovenskimi glasbeniki

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku