Računalništvo, telefonija
26.08.2010 12:16
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Logitech predstavlja brezžično slušalko

Za boljši zvok česarkoli že poslušate, slušalka Logitech H760 nudi vgrajen regulator, ki zvok optimizira za pogovor, glasbo in filme.
Za boljši zvok česarkoli že poslušate, slušalka Logitech H760 nudi vgrajen regulator, ki zvok optimizira za pogovor, glasbo in filme.

Logitech je danes predstavil brezžično slušalko Logitech H760. Brezžična slušalka Logitech H760 vam ob glasovnih in video klicih omogoča klepetanje, sprehajanje, gibanje in oddaljevanje do 12m (40 čevljev) od računalnika ob življenjski dobi baterije do šest ur.

Toda Logitech se ni ustavil le pri udobju brezžične tehnologije »vstavi in poženi«. Zaradi lahke teže in oblike, prilagojene nošenju za glavo, je brezžična slušalka Logitech H760 udobna in se prilega posamezniku, kar vam omogoča udobno nošenje med hojo iz sobe v sobo.

Za boljši zvok česarkoli že poslušate, slušalka Logitech H760 nudi vgrajen regulator, ki zvok optimizira za pogovor, glasbo in filme. Hitro dostopne funkcije za nadzor zvoka vam omogočajo nastavitev glasnosti, prekinitev predvajanja glasbe in navigacijo po seznamih skladb kar prek slušalke. Navigacijske funkcije so združljive s predvajalnikoma Windows Media® Player in iTunes®, nadzor glasnosti pa deluje ob vsakem zvoku, vključno z videom in glasovnimi klici. Mikrofon z izločanjem šuma zmanjšuje nadležni šum ozadja in se izklopi avtomatično, ko ga zavrtite vstran.

Po napovedih bo brezžična slušalka Logitech H760 v ZDA in Aziji na voljo avgusta, v Evropi pa septembra za €99,99.


Prijavi napako v članku