Računalništvo, telefonija
14.06.2011 17:51

Deli z drugimi:

Share

HD snemanje na poti za 80 EUR

Logitech HD C615
Logitech HD C615

Logitech je danes oznanil prenosno Logitech HD spletno kamero C615 za preprosto video telefoniranje in HD snemanje na poti – pa naj ste na rojstnodnevni zabavi ali na poslovnem potovanju, na PC-ju ali Mac-u. Zasnova kamere zloži in pojdi, združena z možnostmi samodejne izostritve in vrtenja tečaja za 360 stopinj, širi možnosti tega, kar lahko kjerkoli in kadarkoli zajamete v polni HD video.

S svojimi prijatelji, družino in sodelavci lahko na preprost način ohranite stik, saj Logitech HD spletna kamera C615 omogoča video klice v HD 720p na Skype, FaceTime za Mac, Logitech Vid HD in Windows Live Messenger, prav tako pa video klice na Yahoo Messenger, iChat, AOL Instant Messenger in ostalih priljubljenih sporočilnih aplikacijah. Vključuje tudi prenos HD videa in slik z enim klikom na Facebook ter prenos HD videa na YouTube in Twitter, s čimer lahko svoje video posnetke delite z drugimi. Spletna kamera ima za dodatno prilagodljivost priložen 90 cm USB kabel s podaljškom in stativu prilagojeno zasnovo za preprosto snemanje videa s katerekoli razgledne točke.

Logitech HD spletna kamera C615 ima vgrajeno samodejno izostritev, ki zagotavlja, da bo kvaliteta vaših slik ostra kot britev – tudi v skrajnih posnetkih od blizu – in vgrajen mikrofon, ki zagotavlja, da zvoki iz ozadja ne bodo pokvarili vaših video klicev. Z najnovejšo Logitechovo spletno kamero lahko uporabniki snemajo tudi programsko ojačane slike z ločljivostjo 8 milijonov slikovnih točk, medtem ko vgrajena Logitech Fluid Crystal™ tehnologija uporabnikom omogoča bolj gladek video, ostrejše slike, bogatejše barve in jasnejši zvok v realnih pogojih.

Logitech spletna kamera C615 naj bi bila v Evropi na voljo v začetku septembra in sicer po predlagani maloprodajni ceni 79,99 EUR.


Prijavi napako v članku