Tipkovnice in miške
11.02.2016 13:31

Deli z drugimi:

Share

Logitech G razširil svoj nabor RGB mehanskih tipkovnic za igre

Logitech G810 Orion Spectrum je opremljena z ekskluzivnimi mehanskimi stikali Romer-G ter inteligentno osvetlitvijo RGB in je v celoti zasnovana za učinkovitost.
Logitech G razširil svoj nabor RGB mehanskih tipkovnic za igre
Logitech G razširil svoj nabor RGB mehanskih tipkovnic za igre

Logitech je danes oznanil Logitech® G810 Orion Spectrum, RGB mehansko tipkovnico za igre polne velikosti, ki našo vodilno tehnologijo in kakovost konstrukcije združuje v edinstveno oblikovani zasnovi ter tako zagotavlja vrhunsko učinkovitost za popolno igralno izkušnjo. Logitech G810 Orion Spectrum RGB mehanska tipkovnica za igre je opremljena z Logitechovimi ekskluzivnimi mehanskimi stikali Romer-G™, ki se ponašajo s 25 odstotkov hitrejšim proženjem od običajnih mehanskih tipkovnic, prav tako pa z nastavljivo osvetlitvijo RGB ter namenskimi medijskimi stikali.

“V zadnjem letu in pol smo se srečali z desetinami igralcev ter jih povprašali glede tega kaj želijo v tipkovnici za igre,” je povedal Ujesh Desai, podpredsednik in generalni direktor za igre pri Logitechu. “Rezultat je G810 Orion Spectrum; čista, prefinjena zasnova, ki je popolnoma osredotočena na zagotavljanje učinkovitosti.”


V celoti zasnovana za učinkovitost

Vsak vidik tipkovnice – od najpreprostejših detajlov, kot so matirana tekstura za zakrivanje prstnih odtisov in trpežen pleten kabel, do najbolj kompleksnih, ki vključujejo napredno osvetlitev RGB ter ekstremno hitra in izjemno obstojna mehanska stikala Romer-G – je natančno načrtovan. Rezultat je vodilna tehnologija in kakovost konstrukcije v edinstveno oblikovani zasnovi.


Ultra odzivna stikala za tipke Romer-G

Tipkovnica Logitech G810 Orion Spectrum je opremljena z ekskluzivnimi mehanskimi stikali Romer-G, ki zagotavljajo skoraj takojšnjo odzivnost in pritiske tipk zaznavajo do 25 odstotkov hitreje od običajnih mehanskih stikal. Z 1,5 mm točko proženja stikala Romer-G hitreje prejemajo ukaze, kar vam pomaga pri ustvarjanju prednosti v tekmovalnih igrah kjer šteje vsaka milisekunda. Z izboljšano vzdržljivostjo 70 milijonov pritiskov, kar je do 40 odstotkov več operacij pritiskov tipk od drugih standardnih stikal za tipke na trgu periferije za igre. Lahko igrate brez strahu, da vaša tipkovnica ne bo prenesla toliko klikov.

Nastavljiva osvetlitev RGB

Z uporabo Logitechove programske opreme za igre (Logitech Gaming Software – LGS) lahko iz spektra več kot 16,8 milijonov barv izbirate in nastavljate osvetlitev vsake pozamezne tipke ter usklajujete svetlobne učinke z drugo opremo za igre Logitech G. Tipke lahko označite po barvah za spremljanje urokov in drugih ukazov ali pa barve spreminjate glede na vašo nastavitev. Po zaslugi osrednje osvetlitve ozadja med igro in v temi lažje najdete prave tipke, LGS pa je že v osnovi opremljena s profili osvetlitve po meri za več kot 300 iger, tako da so vse nastavitve opravljene že ob nakupu.


Medijska stikala za lažji dostop

Tipkovnica Logitech G810 Orion Spectrum je opremljena z namenskimi medijskimi stikali, s pomočjo katerih lahko v trenutku začnete predvajati, ustavite ali utišate glasbo in video, tako da lahko zvoke iz ozadja nadzorujete brez preklapljanja iz igre. S koleščkom nastavljate glasnost, s pritiskom na gumb pa preskočite na naslednjo skladbo.


Z uporabo LGS dobite popoln nadzor nad tipkovnico Logitech G810 Orion Spectrum. Svoje najljubše igre prilagajajte z makri po meri na tipkah F1-F12. Osvetlitev RGB nadzirate glede na posamezne tipke in določite katere tipke se ugasnejo ob izklopu načina za igre.


Za Logitech G810 Orion Spectrum RGB mehansko tipkovnico za igre se pričakuje, da bo v ZDA in Evropi na voljo v začetku februarja 2016 po predlagani maloprodajni ceni 159 $ oz. 189 €.

Vas zanima več iz te teme?
Logitech tipkovnice tipkovnice za računalnik

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ... Več
Zlati partner

EGAL d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 05 905 55 35
EGAL, d.o.o., Ljubljana je ekskluzivni zastopnik ameriškega globalnega podjetja Panduit za jugovzhodno in vzhodno Evropo, in sicer so predstavniki v 26 evropskih državah. Panduit ... Več