Računalništvo, telefonija
15.02.2015 13:41
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prva tablica Windows z zaslonom 2K

Tabličnemu računalniku Livefan S10 bo le stežka zmanjkalo sape.
Tabličnemu računalniku Livefan S10 bo le stežka zmanjkalo sape.

Podjetje Livefan je pripravilo izjemno zanimiv tablični računalnik S10, ki je zaradi izjemno kakovostnega zaslona in zmogljive strojne opreme pisan na kožo najzahtevnejšim uporabnikom. Kakovost izrisa slik zaslona z 10,1-palčnim (25,6-centimetrskim) zaslonom je vrhunska, saj ločljivost prikaza znaša kar 2K oziroma 2.048 × 1.536 slikovnih točk. V navezavi z operacijskim sistemom Windows 8.1 je novost zlahka kos tudi najzahtevnejšim nalogam in je kot nalašč tudi za ljubitelje večpredstavnostnih vsebin.

Tabličnemu računalniku Livefan S10 bo le stežka zmanjkalo sape, saj so ga inženirji opremili z izjemno zmogljivo strojno opremo. Ta namreč zajema Intelov procesor Broadwell-M frekvence dveh gigahercev, dva gigabajta sistemskega pomnilnika in vgrajeni pomnilnik do kapacitete 256 gigabajtov, pri čemer je uporabnikom na voljo tudi vgrajeni pomnilnik s kapacitetama 64 gigabajtov in 128 gigabajtov. Na voljo sta še vgrajena grafična kartica Intel HD 5300 in podatkovni vmesnik USB 3.0.

Čeprav je tablični računalnik Livefan S10 opremljen z relativno zmogljivo strojno opremo in izjemno kakovostnim zaslonom, je njegova maloprodajna cena relativno ugodna. Zanj je namreč onkraj luže treba odšteti le preračunanih 420 evrov.


Prijavi napako v članku