Telefoni
24.09.2013 15:11
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

LG Vu 3: Super mobilnik za vse priložnosti

Pametni mobilni telefon Vu 3 podjetja LG Electronics navdušuje predvsem z nekoliko nenavadnim zaslonom, saj ponuja razmerje stranic 4 : 3. Novost uporabniku daje več vidnega polja v vodoravni smeri, kar je kot nalašč za prebiranje vsebin brez nadležnega obračanja mobilnika.
Pametni mobilni telefon LG Vu 3 navdušuje predvsem na račun nekoliko nenavadnega zaslona.
Pametni mobilni telefon LG Vu 3 navdušuje predvsem na račun nekoliko nenavadnega zaslona.

Podjetje LG Electronics je predstavilo izjemen pametni mobilni telefon Vu 3, ki se od konkurence razlikuje predvsem po nekoliko neobičajnem zaslonu. Novost je namreč opremljena s 5,2-palčnim (13,2-centimetrskim) zaslonom IPS ločljivosti 1.280 x 960 slikovnih točk, ki ponuja razmerje stranic 4 : 3. Novost uporabniku daje več vidnega polja v vodoravni smeri, kar je kot nalašč za prebiranje vsebin, in to brez obračanja mobilnika.

Pametni mobilni telefon LG Vu 3 navdušuje tudi z izjemno strojno opremo, saj ima za preračunavanje podatkov na voljo 4-jedrni procesor Qualcomm Snapdragon 800 frekvence 2,26 gigaherca. Tu seveda ne gre zanemariti niti podpore za hitra mobilna omrežja 4G/LTE, saj je novost z njo kot nalašč tudi za slovensko tržišče. Mobilnik ima za zajem fotografij na voljo digitalni fotoaparat ločljivosti 13 milijonov točk, medtem ko kakovostne videokonference zagotavlja spletna kamera ločljivosti 2,1 milijona točk.

Na vgrajenem pomnilniku pametnega mobilnega telefona LG Vu 3 je nameščen mobilni operacijski sistem Android 4.2.2 Jelly Bean z možnostjo kasnejše nadgradnje na Android 4.3. Tržno izjemno zanimiv mobilnik bo konec septembra naprodaj v Južni Koreji, v Evropo pa bi novost lahko prispela že proti koncu septembra. Upajmo, da bo tržno nadvse zanimiv pametni mobilni telefon LG Vu 3 zašel tudi k nam.


Prijavi napako v članku