Računalništvo, telefonija
28.02.2020 13:12
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

LG se vrača z vrhunskim telefonom V60 ThinQ

Pametni mobilni telefon LG V60 ThinQ se lahko kosa tudi z najzmogljivejšimi telefoni.
Pametni mobilni telefon LG V60 ThinQ se lahko kosa tudi z najzmogljivejšimi telefoni.

Podjetje LG Electronics v zadnjem času ni bilo posebno aktivno na področju pametnih mobilnih telefonov. Na srečo so se nedavno prebudili, in sicer s pripravo pametnega mobilnega telefona V60 ThinQ. Gre za pametni mobilni telefon višjega cenovnega razreda, ki se bo zlahka kosal tudi z največjimi igralci na področju mobilne telefonije.

Pametni mobilni telefon LG V60 ThinQ je opremljen z vrhunsko strojno opremo. Ta namreč obsega zmogljiv mobilni procesor Qualcomm Snapdragon 865 in seveda podporo za mobilno omrežje 5G. Preostala strojna oprema obsega še 17,3-centimetrski oziroma 6,8-palčni zaslon ločljivosti 2.460 × 1.080 slikovnih točk, 8 gigabajtov sistemskega pomnilnika in vgrajeni pomnilnik s 128 gigabajti oziroma 256 gigabajti prostora.

Tu najdemo še zmogljivo baterijo kapacitete 5.000 miliamper ur s tehnologijo hitrega polnjenja. Na srečo najdemo tudi režo za pomnilniške kartice microSD in celo klasični 3,5-milimetrski izhod za slušalke, kar je v današnjih časih nedvomno redkost. Pametni mobilni telefon LG V60 ThinQ med drugim ponuja tudi možnost uporabe zunanjega zaslona, ki bo vgrajen neposredno v preklopno ohišje, za priklop pa naj bo na voljo vmesnik USB-C. Maloprodajna cena novosti še ni znana, se bo pa prodaja pametnega mobilnega telefona LG V60 ThinQ pričela v Združenih državah Amerike čez približno mesec dni.


Prijavi napako v članku