Telefoni
05.05.2012 14:03
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

LG z modelom Optimus LTE2 prekosil tudi Galaxy S III

Bo LG z Optimusom LTE2 prepričal kupce?
Bo LG z Optimusom LTE2 prepričal kupce?

Samsung je nedavno predstavil svoj nov paradni model med mobilnimi telefoni, ki bo kljub izjemno visoki ceni zagotovo zelo dobro prodajan. Govora je seveda o modelu Galaxy S III. Precej manj pompozno pa je svoj nov model, poimenovan kot Optimus LTE2, sedaj najavil tudi LG. Zanimivo pri tem modelu pa je predvsem to, da je v vsaj treh stvareh prekosil omenjeno Samsungovo noviteto.

Prva lastnost, s katero Optimus LTE2 prekaša Galaxy S III, je količina RAM pomnilnika. Premore namreč kar dva gigabajta RAM pomnilnika, kar je še enkrat več, kot ga ima Galaxy S III. Malenkostno boljši od slednjega je tudi v kapaciteti baterije. Optimus LTE2 namreč premore baterijo s kapaciteto 2.150 miliampernih ur, kar je 50 miliampernih ur več kot pri Galaxyju S III. Tretja prednost pa je v sami izgranji mobilnika. Samsung se je namreč ponovno posluževal plastičnega ohišja, LG pa je svojo noviteto opremil z bolj kakovostnim kovinskim ohišjem.

Natančnejših podatkov o tem, kako hiter procesor in kakšen zaslon ima novi Optimus LTE2 ni. Najverjetneje ima vgrajen zaslon, ki je zgrajen po LG-jevi tehnologiji TrueHD IPS, ter procesor Qualcomm Snapdragon S4. Je pa znano, da je na Optimus LTE2 naložen operacijski sistem Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Mobilni telefon Optimus LTE2 bo na domačem južnokorejskem trgu na voljo že v sredini maja. Po podatkih LG-ja pa ga lahko na drugih trgih pričakujemo kmalu za tem.


Prijavi napako v članku