Strojna oprema
04.01.2006 10:48
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Lexmark X8350 – vsestranski »photo all-in-one« tiskalnik

Lexmark nadaljuje z večanjem naložb v razvoj in raziskave in si prizadeva razširiti ponudbo ter okrepiti tržni delež in prepoznavnost svoje blagovne znamke. Priložnosti za rast vidijo v vsaj šestih zelo različnih segmentih svojega proizvodnega programa, od osnovnih enobarvnih laserskih tiskalnikov do treh različnih vrst večnamenskih naprav. Lexmark X8350 je prvi korak v to smer na področju večnamenskih naprav s podporo za delo s fotografijami (»photo all-in-one«).

Lexmark X8350 All-In-One Plus Photo se ponaša z bogatim naborom tiskalniških funkcij za pisarniško rabo in pestrimi možnostmi zelo kakovostnega tiska barvnih fotografij. Najnovejša Lexmarkova večnamenska naprava zagotavlja vrhunske rezultate pri delu v pisarni in doma ter v celoti sledi pravkar objavljenim strateškim smernicam svojega proizvajalca.

Lexmark X8350 je prva naprava v svojem razredu, ki ima 2,4-palčni LCD zaslon in več rež za pomnilniške kartice fotografskih aparatov kar ji omogoča vsestransko delo s fotografijami, vključno z urejanjem in obdelavo pred tiskanjem. Z Lexmarkom X8350 je mogoče tiskati z osebnega računalnika, pomnilniških kartic, prenosljivih medijev USB in tudi z digitalnih fotoaparatov, ki podpirajo tehnologijo neposrednega tiskanja Pictbridge. Z dodatnima vmesnikoma (adapterjema) za Ethernet in brezžično povezavo, ki sta naprodaj posebej, se Lexmark X8350 lahko poveže v omrežje in je tako na voljo poljubnem številu uporabnikov kjer koli v pisarni ali doma.

Kot prava večnamenska naprava, novinec obvlada tudi optični zajem (skeniranje), faksiranje in kopiranje dokumentov kakor tudi upravljanje in skupinsko rabo barvnih dokumentov in fotografij. V minuti lahko natisne do 25 črno-belih ali do 19 barvnih strani, samodejni podajalnik pa obdela do 50 strani minuto in tako jamči prostoročno kopiranje in faksiranje dokumentov. Ob vsej svoji zmogljivosti pa je Lexmark X8350 oblikovan skladno in kompaktno, ob tem pa je prijazen za uporabo bodisi v samostojnem načinu delovanja, bodisi v povezavi z osebnim računalnikom. Tudi najzahtevnejša opravila so preprosta ob intuitivnih funkcijskih tipkah in Lexmarkovi programski opremi Productivity Suite Software s katero je med drugim mogoče predelati tiskani dokument v besedilno datoteko, primerno za takojšnjo nadaljnjo obdelavo.


Prijavi napako v članku