Strojna oprema
11.01.2008 10:53

Deli z drugimi:

Share

Lexmark C782n z odličnimi priporočili

Buyers Laboratory Inc. (v nadaljevanu BLI), vodilni laboratorij za preizkušanje tiskalnikov in multifunkcijskih naprav, ter revija PC Magazine sta Lexmarku C782n podelila posebno priporočilo za odlične zmogljivosti in možnosti upravljanja s papirjem.

Barvni laserski tiskalnik Lexmark C782n se je na preizkusu revije PC Magazine odrezal odlično, preizkuševalci pa so bili še posebej navdušeni nad njegovimi možnostmi upravljanja s papirjem. Omenjeni tiskalnik lahko sprejme kar 3.100 listov, je opremljen s petimi izhodnimi odložišči, dodatnim zunanjim predalom za 650 listov, finišerjem, predalom za kuverte ter izjemno prilagodljivim predalom za papir, ki sprejme liste skoraj vseh velikosti. Dodatno tiskalnik nudi tudi zunanjo režo za vnos težjih in večjih medijev za tisk, kot je npr. papir, odporen na vodo in ostale vremenske neprilike.

“C782n zlahka opravlja nalogo, ki mu je bila zadana s strani njegovih tipičnih kupcev, torej manjših ter srednje velikih pisarniških okolij. Toda največji razlog za nakup so brez dvoma njegove številne možnosti rokovanja s papirjem in drugimi mediji za tisk,” piše PC Magazine. David Stone, ki je pri omenjeni reviji zadolžen za preizkus tiskalnikov, dodaja: “Malo, če sploh kateri – vsekakor pa noben izmed tiskalnikov, ki sem jih sam preizkusil -, ne ponuja niti približno tako veliko možnosti upravljanja s papirjem.”

“Številne možnosti upravljanja z izpisanimi dokumenti znajo ceniti predvsem pisarne, ki želijo znižati stroške barvnega tiska in upravljanja s papirjem,” je povedal Marty Canning, Lexmarkov podpredsednik in vodja oddelka za tiskalniške rešitve in storitve. “Lexmark C782n je bil zasnovan z namenom, da uporabnikom ponudi tiskanje kar najrazličnejših dokumentov – od manjših plakatov, ki so obešeni na ulici, do profesionalnih barvnih brošur, uporabljanih za različne predstavitve.”

Laboratorij BLI je novembra in decembra testiral soroden model, Lexmark C782dtn, ki se od modela C782n razlikuje po dodatnem predalu za 500 listov papirja. Testirani tiskalnik si je prislužil oznaki “zelo priporočljivo” ter “tehnična odličnost”, saj je na dvomesečnem preizkusu navdušil vse preizkuševalce v praktično vseh kategorijah. Pohvale je požel za vzdržljivost, hitrost, kakovost izpisa, enostavnost uporabe in vgrajene varnostne elemente.

“Zahvaljujoč brezhibnemu delovanju lahko Lexmark C782dtn priporočimo vsem okoljem, kjer mesečna obremenitev znaša do 20.000 izpisov,” so povedali pri BLI.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Karierni portal Optius.com Optius.com je eden izmed večjih karierno zaposlitvenih portalov v Sloveniji. Že enajsto leto ga upravlja in sooblikuje strokovna ekipa, katere poslanstvo ... Več
Zlati partner

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več
Zlati partner

EGAL d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 05 905 55 35
EGAL, d.o.o., Ljubljana je ekskluzivni zastopnik ameriškega globalnega podjetja Panduit za jugovzhodno in vzhodno Evropo, in sicer so predstavniki v 26 evropskih državah. Panduit ... Več