Telefonija
Poslovne rešitve
09.04.2022 12:14
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Leto dni popolnoma brez skrbi v primeru razbitja zaslona telefona

Pametni telefon Huawei nova 9 SE je že na voljo v slovenskih trgovinah. Če se zanj odločite do 28. junija letošnjega leta pa vam pripada še brezplačna 12-mesečna zaščita zaslona pred poškodbami.

Novi pametni telefon je zasnovan za mlade in za podporo njihovega hitrega življenjskega sloga. Poleg estetike, izrednih zmogljivosti in kar 108-milijonske glavne kamere je dobrodošel dodatek garancija pred poškodbami zaslona. Čeprav si jih nihče ne želi, nesreča nikoli ne počiva. Ker razbitje in poškodbe zaslona vplivajo na uporabniško izkušnjo, je dobrodošla odločitev Huaweia, da kupcem telefona Huawei nova 9 SE ponudi kar 12-mesecev zaščite zaslona pred poškodbami.

Če nesreča pripeti v času veljavnega obdobja zaščite zaslona pred poškodbami in se zaslon poškoduje zaradi stiska, trka ali padca, lahko originalni sklop zaslona enkrat brezplačno zamenjate brez dodatnih stroškov. Pri tem Huawei jamči strokovnost popravila in 100-odstotno uporabo originalnih delov.

Ugodnost je na voljo ob registraciji naprave v storitvi MyHuawei v roku 30 dni od nakupa pri pooblaščenem prodajalcu. Postopek je izredno preprosto in hiter. Odprete aplikacijo MyHuawei, ki je že nameščena na vašem novem pametnem telefonu, v njej poiščite pasico z omenjenim jamstvom in nato v naslednjem koraku tega še zahtevate. Po uspešnem zaključku registracije boste najmanj eno leto mirneje spali, kajti tudi v primeru razbitja zaslona uporabnost novega telefona ne bo okrnjena.

Pametni telefon Huawei nova 9 SE sicer navdušuje s 17,2-centimetrskim (6,78-palčnim) in 90-herčnim zaslonom, ki se zaradi hitrega osveževanja izredno dobro obnese med gledanjem videa in igranjem iger. Poleg tega 270-herčno vzorčenje dotika omogoča izredno gladko in tekočo izkušnjo uporabe. Zaslon podpira barvno paleto P3 in nudi celovit prikaz neverjetnih barv, kar je še posebej opazno med gledanjem filmov in dokumentarcev o naravi.

12-mesečna zaščita zaslona pred poškodbami velja za pametne telefone Huawei nova 9 SE kupljene med 28. 3 in 28. 6. 2022 ob predhodni registraciji v storitvi MyHuawei.

Pametni telefon Huawei nova 9 SE se sicer pridružuje širokemu naboru drugih naprav Huawei, ki so na voljo pri nas. Najprej so tu telefoni Huawei P50 Pocket, Huawei P50 Pro, Huawei nova 9 in Huawei nova 8i, ki jim sledijo še pametne ure serije Watch GT 3, monitorja MateView in MateView GT, nadvse čudovite in inovativne slušalke FreeBuds Lipstick in pametna ura za tekače Huawei Watch GT Runner.

Za več informacij obiščite: https://consumer.huawei.com/si/support/nova9-se-screen-protection/


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več
Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več