Fotoaparati in kamere
20.07.2021 07:47
Posodobljeno 3 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Leteča kamera podjetja AirSelfie za zajem fotografij in videoposnetkov

Dron AIR PIX podjetja AirSelfie navdušuje predvsem na račun možnosti kakovostnega zajema fotografij in videoposnetkov iz zraka.
Dron AIR PIX podjetja AirSelfie navdušuje predvsem na račun možnosti kakovostnega zajema fotografij in videoposnetkov iz zraka.

Danes se leteči droni uporabljajo predvsem kot orodje za zabavo posameznikov. Ti se lahko seveda uporabljajo tudi v precej bolj koristne namene, dobro pa nam bodo služili le, če bo šlo za kakovostne izdelke. To nedvomno drži za dron AIR PIX podjetja AirSelfie, saj gre za edinstven izdelek.

Dron AIR PIX podjetja AirSelfie navdušuje predvsem na račun možnosti kakovostnega zajema fotografij in videoposnetkov iz zraka. Ta je namreč opremljen s kakovostnim slikovnim tipalom ločljivosti 12 milijonov slikovnih točk. Za enostavno upravljanje z dronom ter za hitro zajemanje večpredstavnostnih vsebin pa je na voljo priročna mobilna aplikacija Air Selfie.

S pomočjo drona AIR PIX podjetja AirSelfie bomo lahko zajemali kakovostne fotografije in videoposnetke v ločljivosti 1080p s povprečno frekvenco 30 sličic na sekundo.  Poleg tega lahko zajete vsebine uredimo kar v aplikaciji in jih po potrebi neposredno objavimo na družbena omrežja.

Dron AIR PIX podjetja AirSelfie na srečo ni pretirano drag. Ta je namreč v Združenih državah Amerike naprodaj za preračunanih 134 evrov oziroma za preračunanih 117 evrov v akcijski prodaji. Več informacij je na voljo na tej povezavi https://deals.gdgt.com/sales/air-pix-w-powerbank.

Vas zanima več iz te teme?
video kamere Kamere droni

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667