Fotoaparati in kamere
20.07.2021 07:47
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Leteča kamera podjetja AirSelfie za zajem fotografij in videoposnetkov

Dron AIR PIX podjetja AirSelfie navdušuje predvsem na račun možnosti kakovostnega zajema fotografij in videoposnetkov iz zraka.
Dron AIR PIX podjetja AirSelfie navdušuje predvsem na račun možnosti kakovostnega zajema fotografij in videoposnetkov iz zraka.

Danes se leteči droni uporabljajo predvsem kot orodje za zabavo posameznikov. Ti se lahko seveda uporabljajo tudi v precej bolj koristne namene, dobro pa nam bodo služili le, če bo šlo za kakovostne izdelke. To nedvomno drži za dron AIR PIX podjetja AirSelfie, saj gre za edinstven izdelek.

Dron AIR PIX podjetja AirSelfie navdušuje predvsem na račun možnosti kakovostnega zajema fotografij in videoposnetkov iz zraka. Ta je namreč opremljen s kakovostnim slikovnim tipalom ločljivosti 12 milijonov slikovnih točk. Za enostavno upravljanje z dronom ter za hitro zajemanje večpredstavnostnih vsebin pa je na voljo priročna mobilna aplikacija Air Selfie.

S pomočjo drona AIR PIX podjetja AirSelfie bomo lahko zajemali kakovostne fotografije in videoposnetke v ločljivosti 1080p s povprečno frekvenco 30 sličic na sekundo.  Poleg tega lahko zajete vsebine uredimo kar v aplikaciji in jih po potrebi neposredno objavimo na družbena omrežja.

Dron AIR PIX podjetja AirSelfie na srečo ni pretirano drag. Ta je namreč v Združenih državah Amerike naprodaj za preračunanih 134 evrov oziroma za preračunanih 117 evrov v akcijski prodaji. Več informacij je na voljo na tej povezavi https://deals.gdgt.com/sales/air-pix-w-powerbank.

Vas zanima več iz te teme?
video kamere Kamere droni

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več
Diamantni partner

ISF TEAM d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
ISF Team poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več
Zlati partner

IMEDIA GSM d.o.o.

Prvomajska ulica 39, 5000 Nova Gorica, Tel: 08 205 86 61
Mishop.si je spletna trgovina, specializirana za prodajo električnih aparatov znamke Xiaomi (posebej pametnih telefonov, pa ne samo teh) na slovenskem območju. Storitve: - naročila ... Več
Zlati partner

ANDECO d.o.o.

Industrijska cesta 33, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 22 22
Podjetje ANDECO d.o.o. je nastalo leta 1991. Andeco d.o.o. je zastopnik in distributer več vrst svetovno priznanih znamk. Med njimi izpostavljamo nekaj najpomembnejših: Camelion, ... Več