Računalništvo, telefonija
31.03.2014 16:12

Deli z drugimi:

Share

Lenovo z novimi Androidnimi tablicami iz družine A-Series

Družba Lenovo je danes najavila štiri nove modele tablic iz družine A-Series. Vse tablice Lenovo TAB imajo nameščen operacijski sistem Android in ciljajo na uporabnike, ki zahtevajo ultra prenosne naprave, ki bodo kos tudi nudenju multimedijskih užitkov. Nove tablice so opremljene s štirijedrnimi procesorji, zato so visoko odzivne in zmogljive, naprodaj pa bodo poleti.
Lenovo z novimi Androidnimi tablicami iz družine A-Series
Lenovo z novimi Androidnimi tablicami iz družine A-Series

Osveženo ponudbo tablic s 7-palčnimi zasloni začenja model A7-30, ki je ukrojen po okusu uporabnikov, ki na tablicah poslušajo glasbo in predvajajo druge multimedijske vsebine. Dva prednja zvočnika, podprta s tehnologijami družbe Dolby zagotavljata odlično zvočno izkušnjo. Model A7-50 se najbolj izkaže v vlogi prenosnega bralnika vsebin, saj njegov 7-palčni zaslon visoke ločljivosti prikazuje ostro sliko za lažje branje besedila in spremljanje vsebin na spletnih straneh. Večji model A8 prevzema nalogo mobilnega domačega centra zabave, saj zmore zadovoljiti vrsto različnih potreb ter se po zaslugi bogate barvne palete prilagodi različnim življenjskim slogom uporabnikov. Ponudbo novincev iz družine A-Series zaokroža model A10, ki po zaslugi 10,1-palčnega visokoločljivega zaslona ter para odličnih zvočnikov nudi idealno mobilno platformo za ogled filmov na poti.

A7-30 – žepni studio z Dolby zvokom
Lenovo TAB A7-30 prinaša odlično zvočno izkušnjo, ki jo navadno najdemo le na dražjih tablicah tudi v razredu 7-palčnih modelov. Opremljena z zvočnimi tehnologijami družbe Dolby in parom zmogljivih prednjih zvočnikov se ta ultraprenosna tablica takoj prikupi ljubiteljem glasbe. Odličen 7-palčni zaslon ter zmogljiv štirijedrni procesor sta zagotovilo, da se bo tablica zelo dobro odrezala tudi pri vseh drugih opravilih. Podpora karticam SIM tudi pomeni, da lahko uporabniki ob povezljivosti v mobilna omrežja ostanejo v stalnem stiku s prijatelji in družinskimi člani.

A7-50 – pravi multimedijski bralnik
Tablica Lenovo TAB A7-50 predstavlja idealen bralnik vsebin za uporabnike, ki iščejo cenovno ugodno mobilno napravo. Širok vidni kot 7-palčnega zaslona prikazuje ostro sliko, opremljena z zmogljivim procesorjem, parom kamer pa ta tablica mimogrede sprejme tudi naloge bralnika knjig, brskanja po spletu ter predvajanja najrazličnejših vsebin. Na voljo je tudi v različici z mobilno povezljivostjo.

A8 – domača zabava na poti
Lenovo TAB A8 je na voljo v številnih barvnih kombinacijah, zato bo vsak uporabnik hitro našel kombinacijo zunanje podobe, ki mu najbolj ustreza. 8-palčni zaslon prikazuje ostre in žive barve, tako kot drugi modeli pa se ta tablica lahko pohvali z zvočnimi tehnologijami Dolby ter zmogljivim štirijedrnim procesorjem, ki je kos tako predvajanju filmov in glasbe kot tudi igranju iger.

A10 – mobilni zabaviščni center
Za pravo multimedijsko izkušnjo na poti poskrbi tablica Lenovo TAB A10, ki je kot ustvarjena za gledanje filmov. Nadpovprečen 10,1-palčni zaslon visoke ločljivosti in par zmogljivih zvočnikov pričarata odlično uporabniško izkušnjo.

“Lenovo z novimi modeli tablic z družine A-Series nagovarja predvsem mlade in zelo aktivne uporabnike, katerih življenjski slog kar kliče po personalizaciji mobilnih naprav. Na njihove potrebe smo odgovorili s cenovno dostopnimi tablicami, ki jim ponujajo dolgotrajno uživanje v glasbi in ogledu filmov, branju knjig ali pa brskanju po spletu. Njihova izjemna prilagodljivost pa jih naredi le še bolj uporabne v očeh in rokah uporabnikov,” je povedal vodja oddelka za mobilne rešitve v podjetju Lenovo Shao Tao.

Nove tablice iz družine A-Series bodo v Sloveniji na voljo poleti, cene za 7-palčne modele se bodo začele pri 99 evrih, za 8-palčne pri 149 ter za 10-palčne pri 199 evrih.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Za več informacij so vam na voljo pri LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Francois Bornibus bo novi predsednik regije EMEA v Lenovu

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku