Računalništvo, telefonija
16.10.2018 13:30
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Lenovo Watch 9 zdaj le za 18,49 evra

Lenovo Watch 9 zdaj le za 18,49 evra
Lenovo Watch 9 zdaj le za 18,49 evra

Pametne ure že nekaj časa niso le dodatek, s katerim ne bi vedeli, kaj bi počeli, ampak orodje, s katerim smo vedno na tekočem, in ki lahko tako rekoč organizira naš dan.

Si želite pametne ure, s katero ne boste zamudili prav ničesar, saj vas bo ob klicih in opomnikih opozarjala z nežnim vibriranjem? Analogno uro, ki kljub vsej tehnologiji, ki jo premore, izgleda klasično? Lenovo watch 9 je izredno elegantna pametna ura, ki premore 3,81 centimetrski zaslon, varen pred poškodbami, s katerega se da podatke razbrati tudi ob zelo sončnem dnevu.

Na njem boste z lahkoto razbrali vse informacije, ki bi jih pričakovali od ure, namenjene športnim podvigom. Lenovo watch 9 prikazuje čas, datum, število korakov, razdaljo, ki ste jo prehodili ali pretekli, pa tudi kalorije, ki ste jih za to porabili. Tako lahko ves dan na njej spremljate svojo telesno aktivnost. Na dnu zaslona je kazalec, ki prikazuje, koliko dnevnega cilja, ki ste si ga zadali, ste že dosegli. Prednost te analogne ure je tudi, da porabi manj baterije od digitalnih, zato boste lahko dlje uživali do ponovnega polnjenja.

Lenovo watch 9 je zdaj na Ebayu na voljo po zelo dostopni ceni 18,49 evra. Za ogled ali naročilo kliknite TUKAJ.

Seveda ima tudi funkcijo budilke, z njo pa lahko tudi prikličete mobilni telefon, če ste ga založili, nadzirate klice in sporočila … Zahvaljujoč tehnologiji Bluetooth 5.0 bo namreč učinkovito komunicirala z vašim pametnim mobilnim telefonom. Ima tudi možnost opomnika za tiste, ki preveč časa preždijo pred zaslonom računalnika. Opomnik sedenja vam tako sporoči, kdaj je čas za aktivni odmor. Je vodoodporna in bi moral brez težav preživeti potop do 50 metrov.

Ko pa je čas za počitek, je ura pripravljena tudi na to. Monitor spanja nadzira vašo dejavnost ponoči. Tako ve, kdaj spite trdno, kdaj ne, in kdaj se zbujate. Z aplikacijo vam lahko tudi pomaga do boljšega spanca.


Prijavi napako v članku