Računalništvo, telefonija
19.06.2008 13:01
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Lenovo v ZDA osvojil prvo mesto v raziskavi zadovoljstva kupcev

Lenovo je oznanil, da je zasedel prvo mesto v raziskavi, ki jo je opravil TBR (Technology Business Research), s katero so proučevali zadovoljstvo kupcev s prenosnimi računalniki. Rezultati, ki so bili zbrani v več kot 600 srednjih in velikih podjetij v Ameriki in Kanadi, kažejo na vodilni položaj Lenova.

Pri TBR so opazili izboljšanje v ponudbi in podpori, ki jo nudi podjetje Lenovo. V prvem četrtletju tega leta je Lenovo pred tekmeci vodil predvsem v telefonske podpori, dosegljivosti rezervnih delov in času servisiranja računalnikov, prav tako pa se je močno izboljšal v času dobave.

Lenovo je že šestič od zadnjih osmih TBR raziskav dobil priznanje za oblikovanje ThinkPad prenosnikov. Kupci so v TBR raziskavi poudarili, da so izbrali Lenovo zaradi kakovosti, zanesljivosti, oblike izdelka, podpore in storitev, ki jih Lenovo nudi.

Najnovejši prenosniki, še posebej ThinkPad X300 poudarjajo Lenovovo zavzetost za postavljanje novih standardov oblikovanja. ThinkPad X300 je najtanjši in najlažji prenosnik v svojem razredu, po vrhu vsega pa ima še polno opremo. Ultra tanek X300 meri manj kot 2 cm na najtanjšem delu in tehta le bore 1,3 kg. V notranjosti se skriva disk nove generacije, tako imenovan SSD disk, ekran z LED osvetlitvijo, ultralahko ohišje, ki je izredno odporno na udarce, neverjetno dolgo vzdržljiva baterija in še izboljšana brezžična povezava.

Lenovo ThinkPad prenosniki so poleg vsega ostalega opremljeni s ThinkVantage tehnologijo, ki omogoča uporabnikom hitro in enostavno povrnitev sistemskega zdravja.


Prijavi napako v članku