Telefonija
19.10.2005 09:22

Deli z drugimi:

Share

L’Amour

Nokia z novo kolekcij treh modnih telefonov Nokia 7360, Nokia 7370 in Nokia 7380 postavlja nove meje pri oblikovanju modnih telefonov. Vsak model iz kolekcije L’Amour ponuja poseben koktajl kontrastov – mešanico kulturnih in etničnih vplivov s kančkom razkošja. Žlahtnost in dodelanost se prepletata z naravnimi materiali, izbranimi barvami in vzorci, vsak detajl je izdelan do potankosti.

Mobilni telefon danes za večino uporabnikov postaja del njihovega vsakdanjega osebnega stila – je tako odraz modnega sloga kot tudi napredno in nepogrešljivo komunikacijsko orodje. Vsak detajl nove kolekcije telefonov L’Amour so navdihnile linije narave – od nežnih vzorcev na telefonih do žametnih torbic za shranjevanje in nošenje. Kolekcija L’Amour je namenjena ljudem, ki občudujejo lepoto in dovršenost.

Oblikovalci Nokie so za oblikovanje in razvoj nove kolekcije iskali navdih v materialih, kot so jantar, keramika, turkiz, svila in steklo. Posebne tehnike izdelave, kot je recimo lakiranje, dodajo poseben lesk grafikam, materialom, dodelavi in barvam.

Nokia 7380: Odsev dovršenega okusa


Nokia 7380

Zapeljivost, jedkano ogledalo in izbirna vrtljiva tipka poskrbijo, da je Nokia 7380 nekaj posebnega. Usnjen pokrovček in zaslon skrit za ogledalcem odkrivajo napredne tehnologije, kot so kamera z ločljivostjo dva milijona pik in glasovno klicanje. Nokia 7380, zvezda kolekcije L’Amour, je namenjena ljudem, ki želijo biti v središču pozornosti.

Nokia 7380 ponuja:
– Izbirno vrtljivo tipko namesto telefonske tipkovnice
– Vgrajeno digitalno kamero z ločljivostjo dva milijona pik in 4-kratno digitalno povečavo
– Napredne glasovne ukaze
– Vgrajen glasbeni predvajalnik MP3

Nokia 7370: Da se bodo obračali za vami …


Nokia 7370

Pridih nepričakovanega, z elegantno tipkovnico, ki se nepričakovano razkrije. Čudoviti vzorci, jedkami v elegantno kovino in mehko usnje dodajo pridih romantike in eksotičnosti. Vendarle ni vse v izgledu – Nokia 7370 ponuja kamero z ločljivostjo 1,3 milijona pik, 3D zvočne efekte in poskrbi, da se vrhunski dizajn ujame z najnovejšo tehnologijo.

Nokia 7370 je na voljo v dveh barvnih različicah, kavno rjavi in toplo jantarjevi, z dodanimi ujemajočimi se grafikami, ohranjevalniki zaslona in posebnimi tipkami za uporabo kamere.

Ključne značilnosti, ki jih ponuja Nokia 7370, so:
– Kamera z ločljivostjo 1,3 milijona pik in 8-kratno digitalno povečavo
– Barvni zaslon QVGA (320*240 točk)
– Stereo zvočniki s 3D zvočnimi efekti
– Video melodije zvonjenja

Nokia 7360: Očarljiva in ljubka


Nokia 7360

Materiali, grafike in barvna paleta zagotavljajo, da ta telefon izstopa iz povprečja. Ljudi, ki ljubijo lepoto, bodo navdušile izjemne kombinacije vzorcev in tekstur, dopolnjene z elegantnimi dodatki, kot so vrvice za nošenje in torbice.
Tudi Nokia 7360 je na voljo v dveh barvnih odtenkih kolekcije L’Amour – kavno rjavem in toplo jantarjevem.

Telefon Nokia 7360 bo uporabnike navdušil z funkcijami, kot so:
– Vgrajena kamera VGA
– Stereo FM radio
– Melodije zvonjenja MP3

Mobilni telefoni iz modne kolekcije L’Amour bodo na voljo v četrtletju leta 2006.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Endava

, ,
Zlati partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več
Zlati partner

VERACOMP d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 50
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več
Srebrni partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več