Digitalizacija
Tiskalniki in skenerji
Poslovne rešitve
09.02.2024 11:20

Deli z drugimi:

Share

Kyocerine rešitve v oblaku

Idealne rešitve za organizacije, ki se prilagajajo novemu hibridnemu načinu dela, želijo povečati produktivnost in imeti stroške pod nadzorom.
Foto_ Kyocera
Foto_ Kyocera

Danes je na tržišču veliko različnih orodij, ki obljubljajo revolucionarne spremembe za vaše podjetje. Zato je pomembno, da pred nakupom preučite izdelke in podporo, ki jih podjetja ponujajo. Le tako boste lahko razlikovali med učinkovitimi digitalnimi orodji in tistimi, ki bi lahko postala breme za vašo organizacijo.

Povsem jasno je, da morajo podjetja vlagati v sodobno tehnologijo, ki bo njihove občutljive podatke varovala v vse bolj hibridnem delovnem okolju. Pa vendar je pomemben razmislek, ali potrebujemo rešitve, ki ponujajo vse in še več ter so praviloma drage in zahtevne za uvedbo, tako za skrbnike, kot tudi za zaposlene, ki se jih bodo morali naučiti uporabljati. Včasih je dovolj dobra in predvsem hitro in cenovno sprejemljiva tudi rešitev, ki nudi ravno prav in ne obremenjuje zaposlenih in proračuna podjetja.

Kyocera je v svoj program vključila dve rešitvi, ki sta zasnovani na storitvah v oblaku in sta primerni za uporabo v manjših podjetjih, delovnih skupinah ter v oddelkih, kot je na primer kadrovska služba, kjer je pomembno, da do občutljivih podatkov o zaposlenih dostopajo le pooblaščene osebe.

Izbira optimalnega DMS

Pri izbiri najboljše rešitve za upravljanje dokumentov (DMS) vam lahko pomaga Kyocerina programska oprema, imenovana Kyocera Cloud Information Manager (KCIM). Ta omogoča hitro digitalno transformacijo in enostaven prehod iz kaotičnega shranjevanja dokumentov v urejeno digitalno shrambo. Rešitev je na voljo po modelu naročnine, kar pomeni, da ne zahteva začetne naložbe in je enostavna za namestitev, brez dolgotrajnega usposabljanja zaposlenih.

S KCIM boste lahko organizirali digitalno shrambo datotek, kar omogoča povezovanje dokumentov, slik, e-pošte, preglednic in evidenc. Zaradi standardnega načina shranjevanja dokumentov KCIM omogoča hitro obdelavo rutinskih nalog, kar je velika prednost pri odzivanju na zahteve. Tako boste bolj učinkoviti in se lahko osredotočite na naloge, ki vam prinašajo dobiček.
KCIM pooblaščenim vodjem oddelkov ali delovnih skupin omogoča odločanje o tem, kdo si lahko ogleduje, ustvarja ali posodablja datoteke. Orodje je tudi razširljivo in raste skupaj z vašim podjetjem, kar zagotavlja minimalne motnje v delovnem okolju. Hitra nastavitev in dostop prek vmesnika spletnega brskalnika s katerekoli lokacije omogočata učinkovito odzivanje na izzive, s katerimi se srečujejo zaposleni.

Tiskanje na daljavo

Kyocera Cloud Print and Scan (KCPS) je odlična rešitev za tiskanje in skeniranje na daljavo. Uporablja storitve v oblaku, kar omogoča uporabnikom, da brez težav tiskajo in skenirajo iz oddaljenih lokacij. KCPS je posebej koristna za spodbujanje hibridnega delovnega okolja v podjetjih različnih velikosti, kjer se pisarne vse bolj decentralizirajo. Zagotavlja prilagodljivost pri tiskanju in skeniranju na daljavo, obenem pa omogoča centralno upravljanje, ki ohranja nadzor nad stroški tiskanja.

KCPS je optimalna za organizacije, ki se prilagajajo novemu hibridnemu načinu dela in želijo povečati produktivnost. Rešitev ponuja:

  • Tiskanje in skeniranje z več lokacij.
  • Centralno upravljanje s stroški tiskanja v organizaciji vključuje sledenje obsegu tiskanja in postavljanje pravil in omejitev.
  • S preverjanjem pristnosti uporabnika s strani skrbnika, nadzorom dostopa in šifriranjem podatkov zagotovlja varnost tiskanja in optičnega branja.
  • Omogoča tiskanje ali skeniranje v in iz storitev v oblaku tretjih oseb, kot so na primer Google Drive, OneDrive in DropBox.

KCIM in KCPS sta prilagodljivi in stroškovno sprejemljivi rešitvi, ki bosta rasli z vami. In če se odpravljate na pot digitalne transformacije svojega poslovanja, sta kot naročeni za vas. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
dokumentni sistemi

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več