Računalništvo, telefonija
Tiskalniki in skenerji
05.03.2024 13:55
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kyocera bo na sejmu Drupa 2024 predstavila novi inkjet produkcijski tiskalnik

Kyocera Document Solutions Europe, eno vodilnih podjetij za dokumentne rešitve na svetu, bo na sejmu Drupa 2024 predstavilo svoj razširjeni portfelj brizgalnih tiskalnikov.

Le še nekaj kratkih mesecev nas loči do glavnega dogodka v tiskarski industriji v Evropi, sejmu Drupa 2024. Kyocera bo na dogodku predstavila novosti in delila svojo vizijo prihodnosti sektorja brizgalnega komercialnega tiskanja. Drupa 2024, ki bo potekala od 28. maja do 7. junija 2024 v nemškem Düsseldorfu, bo nepogrešljiv dogodek v sektorju produkcijskega tiskanja v regiji EMEA, na katerem bodo številni akterji v industriji lahko predstavili in razkrili svoje tiskarske stroje.

Eden od vrhuncev se bo odvil prav gotovo v dvorani 8a/C20, kjer bo Kyocera prvič na evropskih tleh predstavila povsem novo TASKalfa Pro 55000c. Poleg tega bo ekipa Kyocera predstavila tudi svoj prvi brizgalni komercialni tiskalnik TASKalfa Pro 15000c, ki se vrača na Drupo.

TASKalfa Pro 55000c, ki je bila javnosti predstavljena na sejmu PRINTING United Expo 2023 v Atlanti, ZDA, je že navdušila množice na drugi strani Atlantika. Zdaj je čas, da najnovejša Kyocerina inovacija za brizgalne tiskalnike navduši množice strokovnjakov v industriji v razstavnem centru v Düsseldorfu.

»Celotna organizacija je izjemno navdušena, da smo se vrnili na Drupo. In tokrat TASKalfa Pro 15000c ne bo naš edini izdelek,« pravi Takuya Marubayashi, predsednik Kyocera Document Solutions Europe. »S TASKalfa Pro 55000c ne dokazujemo le, da je prihodnost produkcijskega tiska v brizgalni tehnologiji, ampak tudi, da se Kyocera še naprej spopada z izzivi številnih sektorjev, tako da njihove potrebe postavlja v središče naših inovacij. Veselimo se, da bomo svetu v Düsseldorfu pokazali izjemen potencial našega hitro rastočega portfelja brizgalnih tiskalnikov.«

TASKalfa Pro 55000c s svojo predanostjo odličnosti pooseblja najboljše iz Kyocerinega inovativnega duha. Z zmožnostjo izpisa živahnih, privlačnih barv na najrazličnejših medijih z ofsetnim premazom pri visokih hitrostih bo najnovejši dodatek k našemu portfelju brizgalnih tiskalnikov privabil nemalo pozornosti v zahtevnem grafičnem prostoru.

Podobno kot njegov predhodnik se tudi TASKalfa Pro 55000c ponaša z energetsko učinkovitostjo in minimalnim vzdrževanjem. Njegova vsestranskost pri izbiri medijev prav tako presega tisto pri TASKalfa Pro 15000c, kar zagotavlja, da produktivnost in ustvarjalnost končnega uporabnika nista omejeni. V resnici ponuja velik potencial z majhnim odtisom.

Udeleženci Drupe 2024 bodo imeli priložnost videti oba brizgalna tiskalnika na razstavnem prostoru v hali 8a/C20, kjer bodo prisotni tudi Kyocerini strokovnjaki, ki bodo razpravljali o številnih aplikacijah naprav in odgovarjali na vprašanja o Kyocerini tehnologiji, ki spreminja panogo.

»Kyocerin razvijajoči se portfelj brizgalnih tiskalnikov odraža trdno zavezanost naše organizacije, da bo pionirka v inovativnosti,« zaključuje predsednik Marubayashi. »Nobenega dvoma ni, da bosta TASKalfa Pro 15000c in TASKalfa Pro 55000c zvezdi razstave na Drupi 2024.«

Če želite izvedeti več, nas kontaktirajte na naslovu https://www.xenon-forte.si/kontakt/.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Kyocera tiskalniki Xenon forte

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več