Obvestila podjetij
09.03.2021 12:55
Posodobljeno 5 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kupujete nov telefon, a ne želite zapraviti preveč?

Dober nakup pomeni, da ste za svoj denar dobili kar največ. Natanko to je največja odlika pametnega telefona Huawei P smart 2021, saj vam za prijazno ceno nudi zmogljivosti in funkcije, s katerimi boste nadvse zadovoljni.

Morda ne potrebujete zmogljivosti najboljših ali pa niste pripravljeni odšteti malega bogastva za telefon. A to ne pomeni, da ne morete imeti pametnega telefona, ki bo v vseh pogledih zadostil večini vaših želja. Med kupce cenovno dostopnejših modelov sodijo mladi, ki si dražjih telefonov ne morejo privoščiti, a obenem zahtevajo veliko. Gladko delovanje mobilnih iger in, kar je še posebej pomembno, odlično mobilno fotografijo. Cenovno dostopnejši modeli so nadvse primerni tudi za otrokov prvi telefon. Veliko staršev se namreč sooča z dilemo, ali naj potomcu kupijo nov telefon ali predajo starega, katerega baterija je verjetno že proti koncu življenjske dobe. Ker je vzdržljivost baterije pomembna za uporabniško izkušnjo, dileme v resnici ni. Izbrati pa morate pametno, kajti v razredu cenovno dostopnih pametnih telefonov se za vaš izbor poteguje pestra četica modelov.

Videz je pomemben

Razen z »denarnico« kupujemo tudi z očmi. Naj bo naprava še tako dobra, če je grda, nam pogled uhaja proti lepši. Sodobni pametni telefoni nižjega srednjega razreda so opremljeni z zasloni skoraj brez robov, medtem ko so plastična ohišja, prevlečena s svetlečo plastjo, da so videti lepa kot steklena. Oprijem je prijeten, oblikovanje pa všečno. Lahko bi dejali, kaj sploh še ostane najboljšim? Videz je namreč v vseh pogledih natanko takšen, kot ga pričakujemo od svojega naslednjega pametnega telefona.

Skoraj 17-centimetrski zaslon polne visoke razločljivosti pametnega telefona Huawei P smart 2021 nudi nadvse prijetno izkušnjo gledanja, ko s filtriranjem modre svetlobe poskrbi za zdravje in udobje oči. Medtem prijetno zaobljeni robovi in kakovostno izvedeni stiki med deli ohišja zagotovijo dober oprijem, hitro in natančno tipalo v bočni tipki pa preprosto odklepanje naprave. Videz in ergonomija stopata z roko v roki proti cilju ponuditi najboljšo možno napravo za kar se da prijazno ceno.

Dovolj moči za prijetno uporabo

Brezpredmetno bi bilo razpravljati o videzu, če naprava ne bi zadostila želja in zahtev, ko gre za gladko delovanje raznovrstnih mobilnih aplikacij. Tozadevno se cenovno dostopni pametni telefoni sicer ne morejo enakovredno kosati z modeli z najboljšimi mobilnimi procesorji, a vendarle zagotavljajo celovito izkušnjo uporabe in vsaj zadovoljivo delovanje večine, če ne celo vseh aplikacij. Opaziti je namreč, da sodobni telefoni te kategorije delujejo mnogo bolje kot pred dvema in več leti. Še vedno pa so med njimi razlike. V prvi vrsti v procesorju, kamerah in kapaciteti baterije, to pa so pomembni dejavniki izbora. Ko gre za velikost pomnilnika, se za manj od 128 GB raje ne odločite.

Procesor Kirin 710A pametnega telefona Huawei P smart 2021 bo zadostil zahtevam po gladkem poganjanju mobilnih iger in hkrati poskrbel še za odlično obdelavo podatkov tipal kamer. Zadaj jih ima namreč telefon štiri. Glavna se ponaša z 48-milijonskim tipalom sposobnim združiti štiri slikovne pike v eno za večjo svetlobno občutljivost. Širokokotna kamera ima 8-milijonsko, kameri za bližinsko fotografijo in za globinske podatke pa 2-milijonsko tipalo. Da bo fotografiranje preprosto v vseh pogojih, je podprto z algoritmi umetne inteligence, ki se še posebej dobro izkažejo v nočnih razmerah. Vsestranskost tega pametnega telefona zaokrožuje baterija kapacitete 5000 mAh in hitro polnjenje z močjo 22,5 W.

Preprosto do aplikacij

Na Huawei P smart 2021 je nameščena Huaweieva uradna platforma za distribucijo aplikacij AppGallery. Tretja največja in najhitreje rastoča trgovina je prava zakladnica možnost, saj ponuja 18 vsebinskih kategorij, ki pokrivajo vse potrebe uporabnikov. Od zabave prek izobraževanja do orodji za poslovno uporabo. Prav tako je že nameščen iskalnik Petal Search, tretji način za iskanje in prenos želenih aplikacij na naprave s Huaweievimi mobilnimi storitvami (HMS) poleg trgovine AppGallery in orodja PhoneClone. Ustvarjen v partnerstvu z vodilnimi svetovnimi in evropskimi ponudniki iskanja, vključno s Qwantom in Yandexom, ustreza najvišjim standardom inovativnega, raznolikega in varnega iskanja.

Širok ekosistem naprav Huawei

Poleg telefona P smart 2021 je Huawei v segmentu višje nedavno predstavil še izjemno zmogljiv telefon Mate 40 Pro, poleg tega pa še brezžične slušalke Huawei FreeBuds Pro in Huawei FreeLace Pro ter pametni uri Huawei Watch GT 2 Pro in Huawei Watch Fit. Tako slušalke, kot tudi ure so popolnoma kompatibilne z operacijskima sistemoma Android in iOS. Celoten ekosistem Huaweievih rešitev pa zaokrožuje serija prenosnikov MateBook, ki vključuje cenovno bolj dostopna modela MateBook D14 in MateBook D15, kot tudi izjemno zmogljive MateBook 13, MateBook X in MateBook X Pro. Prek funkcije Huawei Share pa se vsi prenosniki brezšivno in instantno povežejo s Huawei telefoni.

Vas zanima več iz te teme?
Huawei telefoni Huawei

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Sidera logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

TEAL d.o.o., Outletko.si

Kidričeva ulica 5, 3270 Laško, Tel: 03 734 00 70
Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1991. Od samega začetka se ukvarjajo s prodajo računalniških komponent. Leta 1999 so odprli poslovno enoto (trgovino) v Celju, pričeli pa so tudi ... Več
Zlati partner

PANASONIC SLOVENIJA

, , Tel: 080 080 799
Panasonic je ena največjih svetovnih blagovnih znamk na področju potrošniške elektronike. Že več kot stoletje uporabnike razvaja z najnovejšimi televizijskimi sprejemniki, fotoaparati, ... Več
Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več