Poslovne rešitve
Varnost
27.05.2022 17:01

Deli z drugimi:

Share

KuppingerCole uvrstilo Sophos Intercept X XDR med najboljše v vodilni skupini

Podjetje Sophos je nedavno objavilo, da je v raziskavi podjetja KuppingerCole: Leadership Compass for Endpoint Protection, Detection and Response za leto 2022 imenovano za vodilnega na vseh štirih ocenjevalnih področjih.

“Kot je razvidno iz poročila State of Ransomware 2022, izsiljevalska programska oprema prizadene vedno več organizacij, povprečno plačilo odkupnine pa se je lani skoraj petkrat povečalo na več kot 800.000 USD” je dejal Raja Patel, višji podpredsednik za izdelke v podjetju Sophos. “Podjetja so izpostavljena izredno velikemu tveganju in nobeno podjetje ni skrito poskusom napada. To priznanje podjetja KuppingerCole je potrditev, da Sophos zagotavlja najboljšo zaščito pred izsiljevalsko programsko opremo in drugimi naprednimi kibernetskimi grožnjami.”

Sophos Intercept X zagotavlja večplastno zaščito, saj združuje tehnologijo proti izsiljevalski programski opremi, umetno inteligenco z globokim učenjem, preprečevanje izkoriščanja ranljivosti in aktivno preprečevanje napada. Intercept X z XDR razširja zaščito z zmogljivostmi zaznavanja, preiskovanja in odzivanja ne samo pri uporabnikih in strežnikih, temveč tudi pri drugih produktih, ki so povezani preko Sophos Central. Upravljanje platforme Sophos Central, ki deluje v oblaku, je za uporabnike enostavno in intuitivno.

Stranke se lahko odločijo tudi za storitev Sophos MTR, s katero si uporabniki zagotovijo hitro prepoznavanje in nevtralizacijo zahtevnih in kompleksnih groženj 24 ur na dan in vseh 7 dni v tednu.

Sophosove rešitve in upravljane storitve so del ekosistema Sophos Adaptive Cybersecurity Ecosystem, kjer se podatki o grožnjah izmenjujejo v realnem času za hitrejše in bolj prepoznavno ter sinhronizirano odkrivanje in odzivanje. S skupnim delovanjem lahko rešitve bolje prepoznajo aktivne grožnje in se nanje hitro in samodejno odzovejo.

Brezplačni izvod publikacije 2022 KuppingerCole Leadership Compass for Endpoint Protection, Detection and Response je na voljo na spletni strani podjetja Sophos.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Sophos antivirusni program kibernetska varnost

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SOPHOS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SOPHOS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SOPHOS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več