Poslovne rešitve
Varnost
27.05.2022 17:01

Deli z drugimi:

Share

KuppingerCole uvrstilo Sophos Intercept X XDR med najboljše v vodilni skupini

Podjetje Sophos je nedavno objavilo, da je v raziskavi podjetja KuppingerCole: Leadership Compass for Endpoint Protection, Detection and Response za leto 2022 imenovano za vodilnega na vseh štirih ocenjevalnih področjih.

“Kot je razvidno iz poročila State of Ransomware 2022, izsiljevalska programska oprema prizadene vedno več organizacij, povprečno plačilo odkupnine pa se je lani skoraj petkrat povečalo na več kot 800.000 USD” je dejal Raja Patel, višji podpredsednik za izdelke v podjetju Sophos. “Podjetja so izpostavljena izredno velikemu tveganju in nobeno podjetje ni skrito poskusom napada. To priznanje podjetja KuppingerCole je potrditev, da Sophos zagotavlja najboljšo zaščito pred izsiljevalsko programsko opremo in drugimi naprednimi kibernetskimi grožnjami.”

Sophos Intercept X zagotavlja večplastno zaščito, saj združuje tehnologijo proti izsiljevalski programski opremi, umetno inteligenco z globokim učenjem, preprečevanje izkoriščanja ranljivosti in aktivno preprečevanje napada. Intercept X z XDR razširja zaščito z zmogljivostmi zaznavanja, preiskovanja in odzivanja ne samo pri uporabnikih in strežnikih, temveč tudi pri drugih produktih, ki so povezani preko Sophos Central. Upravljanje platforme Sophos Central, ki deluje v oblaku, je za uporabnike enostavno in intuitivno.

Stranke se lahko odločijo tudi za storitev Sophos MTR, s katero si uporabniki zagotovijo hitro prepoznavanje in nevtralizacijo zahtevnih in kompleksnih groženj 24 ur na dan in vseh 7 dni v tednu.

Sophosove rešitve in upravljane storitve so del ekosistema Sophos Adaptive Cybersecurity Ecosystem, kjer se podatki o grožnjah izmenjujejo v realnem času za hitrejše in bolj prepoznavno ter sinhronizirano odkrivanje in odzivanje. S skupnim delovanjem lahko rešitve bolje prepoznajo aktivne grožnje in se nanje hitro in samodejno odzovejo.

Brezplačni izvod publikacije 2022 KuppingerCole Leadership Compass for Endpoint Protection, Detection and Response je na voljo na spletni strani podjetja Sophos.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Sophos antivirusni program kibernetska varnost

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SOPHOS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SOPHOS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SOPHOS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Medic sistemi d.o.o.

Jerebova ulica 18, 8000 Novo mesto, Tel: 07 332 16 10
Kdo smo? Smo družinsko podjetje z več kot 35 letno tradicijo poslovanja.Smo informacijsko podjetje, ki skrbi za trajnostni razvoj kakovostne storitve in rešitev.Smo pravi ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več
Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več