Računalništvo, telefonija
21.10.2003 18:33
Posodobljeno 18 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Konferenca Telekomunikacije 2003

Letos bo v portoroškem Grand Hotelu Bernardin 3. in 4. novembra potekala že četrta mednarodna konferenca Telekomunikacije 2003, ki jo organizira Mobinet. Tako se bo v ambientu kongresnega centra zbralo okoli 300 domačih in tujih uglednih gostov, strokovnjakov, gospodarstvenikov, ki bodo na konferenci spoznali nove smernice razvoja in strategije na področju telekomunikacij.
Konferenco je vsako leto zaznamovala odlično obiskana okrogla miza, letos pa se je organizator zaradi velikega zanimanja odločil, da priredi dve. Osrednja in vrhunsko zastopana bo mednarodna okrogla miza, na kateri bodo navzoči srbska ministrica za telekomunikacije, slovenski minister za informacijsko družbo, minister za gospodarstvo Črne Gore, namestnik direktorja regulatorne agencije za komunikacije BiH in pomočnica hrvaškega ministra za pomorstvo, promet in zveze.
Na lokalni okrogli mizi, ki bo potekala drugi dan konference, bodo navzoči direktorji domačih mobilnih operaterjev in ponudnika storitev, direktor družbe Mobitel, predsednik uprave Western Wireless International in generalni direktor Vege, direktor Si.mobila, predsednik uprave Telekoma Slovenije in direktor Debitela.
Oba dneva so v programu predavanja z vseh področij telekomunikacij: regulative, infrastrukture, operaterjev in ponudnikov storitev. Omeniti velja tudi tehnični forum, ki je novost letošnje konference.


Prijavi napako v članku