Telefoni
03.07.2016 15:08

Deli z drugimi:

Share

Konec skrivalnic za najboljši pametni mobilni telefon Samsung!

Samsung Galaxy Note 7 bo zlahka prepričal tudi najzahtevnejše!
Samsung Galaxy Note 7 bo zlahka prepričal tudi najzahtevnejše!

Uporabnik Twitterja Evan Blass je nedavno objavil tako fotografije kot vse podatke o prhajočem pametnem mobilnem telefonu Galaxy Note 7, ki so med ljubitelji pametnih mobilnih telefonov družbe Samsung naleteli na veliko mero odobravanja. Ta je razkril ohišje težko pričakovanega pametnega mobilnega telefona, ki bo na račun prefinjene oblike zagotovo navdušilo številne. Poleg tega je iz fotografij razvidno, da bo novi Galaxy Note 7 pravzaprav na voljo v treh barvnih različicah, in sicer v črni, srebrni in modri barvi, zaslon pa bo ukrivljen na obeh stranicah.

O prihajajočem pametnem mobilnem telefonu Galaxy Note 7 je Evan Blass razkril, da bo opremljen s 5,7-palčnim (14,5-centimetrskim) zaslonom Super AMOLED ločljivosti QHD, procesorjem Snapdragon 821 ali procesorjem Samsung Exynos 8893, sistemskim pomnilnikom kapacitete kar šestih gigabajtov, vgrajenim pomnilnikom s 64 gigabajti prostora in bralnikom prstnih odtisov. Poleg tega naj bi bil odporen proti vodi in prahu (standard IP68) ter naj bi razpolagal s priključkom USB-C in baterijo zmogljivosti 4.000 miliamper ur. Tu bomo našli še digitalni fotoaparat ločljivosti 12 milijonov slikovnih točk in spletno kamero ločljivosti pet milijonov slikovnih točk.

Na pametnem mobilnem telefonu Samsung Galaxy Note 7 bo seveda nameščen najnovejši mobilni operacijski sistem Android, in sicer različica 6.1 Marshmallow. Južnokorejski gigant naj bi novica predstavil 2. avgusta letos, in sicer v okviru posebnega dogodka.


Prijavi napako v članku