Računalništvo, telefonija
14.01.2014 07:45

Deli z drugimi:

Share

Končno! Dostopna Windows tablica

Prestigio, hitro rastoča blagovna znamka, predstavlja serijo Visconte 64 bitnih tabličnih računalnikov na osnovi najnovejše mobilne Intel in Windows 8.1 tehnologije usmerjeno predvsem v izboljšanje produktivnosti malih podjetij in v izobraževanje.
Prestigio Visconte Windows 8.1
Prestigio Visconte Windows 8.1

Serija Prestigio Visconte uporablja novi 64-bitni procesor Intel® Celeron Dual-Core s frekvenco 1,46 GHz , ki ponuja do dvakrat višjo zmogljivost obdelave podatkov in trikrat boljše grafične zmogljivosti od prejšnje generacije procesorjev Intel® Atom. Tablični računalnik je namenjen aktivnim uporabnikom, ki iščejo naprave za delo in razvedrilo na poti. Prestigio Visconte ponuja 10,1-inčni (25,7 cm) IPS zaslon ločljivosti 1.200×800, do 64 GB notranjega pomnilnika in je na voljo z operacijskima sistemoma Windows 8.1 in Windows 8.1 Pro v različicah Wi-Fi in 3G. S to ponudbo želi Prestigio okrepiti percepcijo vrednosti in uporabnosti tabličnih računalnikov v izobraževanju in poslovnem okolju.

Siarhei Kostevitch, ustanovitelj in direktor skupine ASBIS in predsednik znamke, poudarja, da je Prestigio Visconte v povezavi z MultiBoard zasloni (All-in-one PC s HD multitouch zaslonom od 42” do 84”) celovita rešitev. Dodaten plus, kot je pri tej znamki že v navadi, pa je dostopna cena.

Na Prestigio Visconte računalnikih je skupaj s sistemom Windows 8.1 prednaložen tudi Microsoft Office Home and Student 2013, trenutno najbolj napredna različica tega pisarniškega paketa. V skladu s predstavljeno strategijo na področju izobraževanja je paket brezplačen za kupce izdelkov Prestigio Visconte. Tablični računalnik ponuja intuitiven dizajn, ki deluje odlično na dotik, s pisalom stylus, miško ali tipkovnico. S povezavo Office SkyDrive so dokumenti in osebne nastavitve porabnikom vedno na voljo, kar jim nudi dodatno svobodo pri delu.

Dodatne prednosti serije Prestigio Visconte tabličnih računalnikov so:

  • Dodatna Prestigio Bluetooth tipkovnica s sledilnim ploščkom, ki je hkrati tudi stojalo za branje in tipkanje.
  • IPS tehnologija kapacitivnega zaslona multitouch (10 točk) pomeni visok kontrast, močne, žive barve ter jasno in svetlo sliko s širokim vidnim kotom.
  • Zagotovljena mobilnost: cel dan dela z enim polnjenjem in takojšnja povezava do interneta prek Wi-Fi ali 3G modema.
  • Oblikovan za enostavno prenašanje, lahek in priročen, tablični računalnik Prestigio Visconte je 9.9mm tanek, tehta samo 550g in je na voljo v 2 barvah: Silver White & Dark Blue.

Serija Prestigio Visconte podpira številne programske rešitve: od knjig, iger, slik, filmov in glasbe do profesionalnih programov. Je naprava vse-v-enem, vsestranski tablični računalnik, pripravljen za uporabo kjerkoli. Osnovna kapaciteta notranjega SSD pogona je 32 GB ali 64 GB, vendar pa je pomnilnik razširljiv s praktično neopazno microSD kartico do dodatnih 64 GB. Prestigio Visconte je namenjen izboljšanju poslovanja in bolj učinkovitemu in produktivnemu izobraževanju. Zagotovo pa bo našel tudi kupce, katerim bo nadomestil domači osebni ali prenosni računalnik.

Pri zastopniku sporočajo, da je načrtovan začetek prodaje januarja 2014. Cena osnovnega modela pa naj ne bi presegala meje 350 €. Za več informacij o novi seriji Prestigio Visconte obiščite www.prestigio.com. Slovenska različica strani je trenutno v prenovi.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ASBIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ASBIS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logotip zastopnika

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ASBIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GAMBIT TRADE d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Podjetje Gambit trade d.o.o. je specializirano za rešitve vodenja prodaje in prodajnih skupin. Pomagajo vam pri uvajanju Microsoft rešitev … Več
Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več
Zlati partner

SOFTWAREONE d.o.o.

Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana, Tel: 05 925 03 00
Ponujajo licenčno programsko opremo več kot 3000 različnih proizvajalcev, kot tudi svetovanje in profesionalne storitve. Skupina COMPAREX, katerega del je tudi COMPAREX d.o.o. ima ... Več