Telefoni
08.11.2013 15:11
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Koncept mobilnika iPhone Air navdušuje v vseh pogledih!

Ker Applu primanjkuje oblikovalskega navdiha, so mu na pomoč priskočili oblikovalci podjetja CiccareseDesign, ki so pripravili koncept mobilnika iPhone Air. Koncept združuje vse oblikovne prednosti pametnega mobilnega telefona iPhone 5S in tabličnega računalnika iPad Air.
Koncept mobilnika iPhone Air je navdušil marsikaterega oboževalca Applovih mobilnih naprav.
Koncept mobilnika iPhone Air je navdušil marsikaterega oboževalca Applovih mobilnih naprav.

Čeprav je Applov pametni mobilni telefon iPhone 5S oblikovno praktično enak predhodniku, povpraševanje po njem podira vse rekorde. Kljub temu pravi privrženci izdelkov podjetja iz Cupertina pogrešajo revolucionarno obliko mobilnikov iPhone, ki so še pred kratkim »diktirali« razvoj mobilne telefonije.

Ker Applu primanjkuje oblikovalskega navdiha, so mu na pomoč priskočili oblikovalci podjetja CiccareseDesign. Ti so namreč pripravili koncept mobilnika iPhone Air, ki združuje vse oblikovne prednosti pametnega mobilnega telefona iPhone 5S in tabličnega računalnika iPad Air. Ker je koncept med uporabniki Applovih izdelkov požel veliko pozitivnih kritik, bodo morda oblikovalci računalniškega giganta pri pripravi novinca sledili njihovim »napotkom«.

O nasledniku pametnega mobilnega telefona Apple iPhone 5S je znanega bolj malo. Spletne govorice nakazujejo, da bo novinec po vsej verjetnosti opremljen s 4,8-palčnim (12,2-centimetrskim) zaslonom visoke ločljivosti. Na ta način se bo zlahka postavil po robu vodilnim proizvajalcem, kot so npr. Samsung, HTC in Sony, ki tovrstne mobilnike že ponujajo. Pametni mobilni telefon Apple iPhone Air bo po vsej verjetnosti naprodaj čez leto dni, lahko pa se zgodi, da bo prodajne police trgovin ugledal že v prvi polovici prihodnjega leta.

Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Prijavi napako v članku