Telefoni
02.06.2009 13:35
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Komunikativna LG Etna

LG Etna - GW520
LG Etna - GW520

Družba LG Mobile je predstavila nov mobilni telefon LG Etna (GW520), ki so ga inženirji imenovali za najbolj prijazno napravo za komuniciranje in socialno mreženje. Mobilni telefon je namreč opremljen z drsno QWERTY-tipkovnico, ki se, ko ni v uporabi, priročno skrije pod velik zaslon mobilnika.

Sporočanje je glavna odlika mobilnika LG Etna, saj je dostop do komunikacijskih funkcij nadvse priročen, zahvaljujoč polni QWERTY-tipkovnici pa tudi hiter. Ker gre za pravi 3G-mobilnik, se podatki prenašajo po standardu HSDPA (7.2 Mbps), zato je prenos elektronske pošte s priponkami povsem tekoč. LG Etna je opremljena z digitalnim fotoaparatom ločljivosti 3,2 milijona točk, ki zmore zajemati tudi preprostejše video posnetke. Te je moč pregledovati in osnovno urejati kar na velikem in preglednem 2,8-palčnem zaslonu LCD, ki je hkrati tudi občutljiv na dotik.

LG-jevi inženirji so Etno opremili s funkcijo LiveSquare, ki uporabnikom omogoča izdelavo animiranih ikon, katere lahko dodajo svojim kontaktom. S tem so želeli snovalci telefon kar najbolj približati mlajšim uporabnikom, ki veliko časa preživijo na različnih socialnih omrežjih ter si izmenjujejo veliko tekstovnih sporočil.

LG Etna v Slovenijo prihaja konec julija ali v začetku avgusta, njena priporočena maloprodajna cena pa bo znašala 299 evrov.


Prijavi napako v članku